Home » Oferte turistice » Revelion in Iordania!

Revelion in Iordania!

Publicat: 21.11.2008
Revelion in Iordania!
Plecari: 29.Dec.2008, 06.Jan.2009. Transport: cu Avion. Durata: 9 zile. Pret: 1089 USD de persoana. Categorie cazare 4*

Traseu: AMMAN – PERTA – AQABA

Ziua 1 (29.12) ora 08:45, prezentarea pe aeroportul Otopeni. Decolare la ora 10:45 (cursa Turkish, via Istanbul). BONUS : tur panoramic de oras in Istanbul. Decolare spre Amman la ora 23 :40.

Ziua 2 (30.12) Sosire in Amman la ora 01:40. Dupa terminarea formalitatilor de intrare in tara transfer la hotel si cazare. Dupa micul dejun, tur panoramic de oras de jumatate de zi, cand vom avea posibilitatea de a descoperi atractiile principale ale Ammanului. Dupa-amiaza, vizita la Jerash, unul dintre orasele romane cel mai bine pastrate. Se pot admira urmele templelor romane luxuriante, bailor romane, teatrelor si coloanelor. Cina.

Ziua 3 (31.12) Mic dejun. Timp liber la dispozitie pentru a vizita orasul pe cont propriu sau, optional, excursie la Marea Moarta. Excursia include oprire la Madaba – locul celui mai faimos mozaic bizantin cu harta locurilor sfinte din Biblie si urcare pe Muntele Nebo, locul de unde Moise a vazut pentru prima oara "Pamantul Fagaduintei". Seara, optional, cina festiva de Revelion.

Ziua 4 (01.01) Mic dejun. Timp liber pentru relaxare sau excursie optionala la Castelele Desertului construite de Califii din Dinastia Umayyada ai Damascului in sec.VIII e.n. ca locuri de vanatoare, intr-un stil arhitectonic variat: Qasr Al-Kharraneh, Qasr Amra etc. Cina.

Ziua 5 (02.01) Mic dejun. Plecare spre “Orasul Roz”, Petra,fosta capitala a Nabateenilor de acum 2000 de ani si redescoperit in anul 1812 e.n. Defilee înguste, faţade sapate in stanca roz, temple, monumente funerare, din cele mai importante monumente Tezaurul Al Khazanek si Amfiteatrul. Petra a fost inclusa prin vot international, in anul 2007, in randul celor 7 minuni ale lumii antice si moderne (locul al 3-lea). Seara, cazare la Aqaba, “Perla Marii Rosii” – locul ideal pentru plaja si sporturi acvatice. Cina.

Ziua 6 (03.01) Mic dejun. Timp liber pentru plaja sau, optional, aveti ocazia sa admirati un peisaj fascinant prin unicitatea sa in excursia la Wadi Rum (sau „Valea Lunii“) : vai acoperite de dune de nisip, strajuite de munţi de granit sau bazalt, cu înalţimi si cu arhitecturi dintre cele mai uimitoare. Cina.

Ziua 7 (04.01) Mic dejun. Timp liber pentru plaja, sporturi acvatice sau cumparaturi. Cina.
Ziua 8 (05.01) Mic dejun. Timp liber pentru ultimele cumparaturi. Dupa cina, ne luam ramas bun de la Marea Rosie si ne indreptam spre aeroportul Queen Alia din Amman.

Ziua 9 (06.01) Ora 04:15, decolare spre Istanbul (sosire la ora 06.35). Plecare din Istanbul spre Bucuresti la ora 08:25. Sosire pe Aeroportul Otopeni din Bucuresti la ora 09:45.

Pret vanzare : 1089 USD/pax – loc in camera dubla + 430 euro. Supliment single : 250 USD/pax

Servicii incluse:
SERVICIILE INCLUSE IN PRET:
– Transport avion Turkish Airlines, Bucuresti – Amman – Bucuresti;
– Transfer aeroport – hotel – aeroport;
– Insotior de grup roman
– 7 nopţi cazare cu mic dejun si 6 cine la hotel de 4* conform program (camere cu grup sanitar propriu, aer condiţionat, telefon, TV cablu) 4 nopti in Amman + 3 nopti in Aqaba;
– Transport autocar modern cu aer condiţionat pentru executarea programului;
– Ghid local vorbitor de limba engleza;

NU SUNT INCLUSE, DAR SUNT OBLIGATORII:
– Taxele de aeroport: 175 euro / persoana;
– Taxa de viza si procesare acte Iordania: 20 euro / persoana
– Bacsisuri (obligatorii): 25 euro/persoana (se achita in Iordania)
– Asigurare medicala. Preţul se modifica in funcţie de vârsta.

EXCURSII OPTIONALE :
Ziua 3: Excursie la Marea Moarta : 45 USD/persoana
Ziua 4 : Excursie la Castelele Desertului : 50 USD/persoana
Ziua 6 : Excursie la Wadi Rum (“Valea Lunii”) : 90 USD/persoana
Tarif valabil pentru un grup de 20 participanti. Sub acest numar, tariful se modifica.

ACTE NECESARE PENTRU OBTINEREA VIZEI:
Copie pasaport (valabil 6 luni de la data plecarii)

Pentru mai multe informatii despre oferta revelion in Iordania accesati portalul www.infoturism.ro

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase