Home » Știință » Descoperirea făcută de medicii mexicani care au efectuat teste pe „cadavrele extraterestre”

Descoperirea făcută de medicii mexicani care au efectuat teste pe „cadavrele extraterestre”

Publicat: 21.09.2023

Medicii mexicani susțin că specimenele mumificate, considerate de către cercetătorii ufologi a fi extratereștri, nu sunt făcute din oase diferite, ci aparțin unui singur schelet fiecare.

Medicii din Mexic au efectuat diferite teste de laborator pe rămășițe, însă acestea au fost contestate de academicieni, oameni de știință și arheologi care spun la unison că totul este o mare farsă.

Printre critici se numără și profesorul Brian Cox, fizician și prezentator de emisiuni de știință, care a spus că specimenele „sunt mult prea umanoide” pentru a fi reale.

„Aceste specimene nu fac parte din istoria noastră de pe Pământ”

Rămășițele au fost prezentate recent în casete de sticlă la un eveniment oficial de la Congresul mexican, acolo unde amatorii de Obiecte Zburătoare Neidentificate (OZN) au fost foarte bucuroși să le vadă. Politicienilor care au participat la eveniment li s-a spus că specimenele au fost găsite în Cuzco, Peru și că sunt vechi de aproape 1.000 de ani.

Evenimentul a fost organizat de către Jaime Maussan, jurnalist și ufolog, care a declarat sub jurământ că aproape o treime din ADN-ul cadavrelor este „necunoscut” și că specimenele nu se potrivesc cu „evoluția noastră terestră”.

„Aceste specimene nu fac parte din istoria noastră de pe Pământ. Nu au fost recuperate de la un OZN prăbușit, ci din mine”, a mai spus Maussan.

„Este foarte improbabil ca o specie inteligentă evoluată pe o altă planetă să arate ca noi”

Profesorul Brian Cox a cerut ca o mostră să fie trimisă la o companie de biotehnologie pentru analize și confirmare independentă că specimenele sunt de origine terestră. „Este foarte improbabil ca o specie inteligentă evoluată pe o altă planetă să arate ca noi”, a spus Cox.

Politicienii din Mexic au declarat că doresc „să continue să vorbească” despre presupusele cadavre extraterestre, potrivit HindustanTimes.

Vă mai recomandăm să citiți și:

„Cadavre extraterestre” prezentate în Congresul mexican. „Nu fac parte din evoluția noastră”

Șeful NASA a răspuns la întrebarea: Există viață în Univers?

Există extratereștri? Moment istoric în Congresul Statelor Unite, declarații făcute sub jurământ

Un astronaut din programul Apollo a spus că extratereștrii au prevenit un război nuclear pe Pământ

Ioana Scholler
Ioana Scholler
Ioana s-a alăturat echipei DESCOPERĂ.ro în 2020, fiind atrasă de subiecte ce țin de știință, istorie și natură. Ioana și-a finalizat studiile de licență în Manchester, Marea Britanie, acolo unde a studiat Jurnalism Multimedia, și studiile de masterat în Media, Comunicare Publică și ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase