Home » Timp Liber » Recomandari TV (septembrie)

Recomandari TV (septembrie)

Recomandari TV (septembrie)
Publicat: 06.09.2007
Cele mai frumoase castele din Anglia, Irlanda, Scotia si Tara Galilor, elefantii din Kenya si cum sa invatam despre geamurile duble, forta van­tului si becurile electrice

Castele cu fantome Discovery Science, 8 septembrie/22.50
Seria de documentare cerceteaza unele dintre cele mai frumoase castele din Anglia, Irlanda, Scotia si Tara Galilor, pentru a-i gasi pe presupusii lor locatari – altii decât cei din lumea reala. Programul se concentreaza pe evenimente inexplicabile: mobila care aluneca prin camera, ceasuri care se opresc si diverse obiecte care sunt aruncate in pereti.

O lume a naturii: elefantul Echo Animal Planet, 9 septembrie/20.00
Timp de 30 de ani, Cynthia Moss si camera­manul Martyn Colbeck au studiat elefantii din Kenya. Acum, ii puteti urmari pe cei doi imprietenindu-se cu o femela blânda, Echo, si cu familia ei. Cynthia si Martyn devin atat de apropiati de elefanti, incât li se permite sa insoteasca turma in calatoriile sale noctur­ne, ba chiar sa asiste la uimi­to­rul episod al nasterii celui mai mic pui al lui Echo, Ebony.

Taticul meu, vanatorul de crocodili Animal Planet, 10 septembrie/20.30
Bindi, fiica legendarului vânator de crocodili Steve Irwin, a fost implicata in munca parintilor sai inca de la o vârsta frageda. A calatorit prin toata lumea si a aparut in majoritatea programelor realizate de ei. Momentul in care l-a ajutat pe Steve sa prinda un aligator urias a fost o experienta memorabila pentru ea si a facut-o sa devina si mai pasionata de speciile salbatice.

Ucigasul lui JonBenét Viasat Explorer, 20 septembrie, ora 22.00
Uciderea in 1996, in chiar noaptea de Craciun, a micutei regine a frumusetii JonBenét Ramsey, in varsta de numai sase ani, a devenit cea mai discutata crima din America. Chiar daca nu au existat dovezi impotriva parintilor si acestia nu au fost niciodata acuzati, multa lume a crezut ca ei sunt ucigasii. Dupa aproape 10 ani, americanul Mark John Karr, 41 de ani, a fost arestat la Bangkok pentru aceasta crima.

Nu stiam asta: Fii verde! National Geographic, 23 septembrie/19.00
Richard Ambrose si Johnny Phillips con­stru­iesc o casa pentru a descoperi pe viu ce pre­supune sa duci o existenta „verde“. Cu ei invatam despre geamurile duble, forta van­tului si becurile electrice. Cei doi examinea­za avantajele si dezavantajele turbinelor eoliene, se minuneaza in fata unui panou solar de 200 de hectare si fac o plimbare cu o bicicleta alimentata cu energie solara.

 

Tags:
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase