Home » TransferGo » Români în Anglia: Povestea lui Zoltan şi cum să economisiţi bani pentru cei dragi

Români în Anglia: Povestea lui Zoltan şi cum să economisiţi bani pentru cei dragi

Publicat: 06.04.2016
Românii plecaţi la muncă în străinătate sunt mereu cu gândul la cei de acasă şi se bucură de orice posibilitate de a le face surprize. TransferGo prezintă poveştile românilor din Anglia, ca inspiraţie pentru toţi migranţii, indiferent de unde lucrează.

Zoltan este din Târgu Mureş şi locuieşte la Londra de un an, împreună cu prietena lui, Andreea. „Am venit în Marea Britanie pentru un viitor mai bun, un loc de muncă mai bine plătit. Trimitem bani familiei de acasă, să-i ajutăm; am avut şi rate pe care le-am plătit de aici”, povesteşte el. Căutând o modalitate uşoară, ieftină şi rapidă de a trimite bani a găsit TransferGo. „Nu ştia nimeni la început de TransferGo, dar am citit şi am văzut comentarii care spuneau că e bine. Am testat întâi cu 10 lire, am văzut că merge şi apoi am trimis sume mai mari. Mi-a plăcut şi acum doar asta folosesc”, spune Zoltan. 

Este mulţumit de siguranţa transferului şi mai ales de costurile mici: indiferent de suma de bani trimisă în ţară, plăteşte un comision fix – fie că trimite 100 sau 1.000 de lire, comisionul este tot de 0,99 £. „Înainte, dacă vroiam să trimit 50, 100 sau 500 de lire mă costa din ce în ce mai mult”, adaugă el. Într-adevăr, realitatea îi dă dreptate: companiile care fac transfer internaţional de bani practică comisioane mari, care cresc proporţional cu suma transferată. De exemplu, pentru 100 de euro trimişi prin Western Union veţi plăti 9 euro, iar pentru 500 de euro trimişi veţi plăti 30 de euro. Diferenţa dintre 0,99 £ şi 30 euro poate reprezenta costul unei cine romantice în oraş – aşa cum a ales Zoltan să-şi surprindă prietena în urma economiei. În plus, aceste diferenţe se adună de la o lună la alta şi cresc la transferurile mai mari, astfel că economiile devin în câteva luni substanţiale.

Odată cu prezentarea poveştilor românilor din Anglia, TransferGo a ales să-şi răsplătească clienţii fideli. Programul de recomandări îi va aduce unui client 10 £ pentru fiecare prieten invitat care face un transfer de minim 50 £ folosind TransferGo. Serviciul poate fi recomandat şi unei companii, caz în care va primi un bonus de 50 £. Beneficiaţi de toate aceste avantaje şi altele folosind TransferGo.

Acest articol face parte din campania TransferGo de informare a românilor din Anglia. Cu TransferGo, orice român poate trimite bani cu doar 0,99 £ – comision fix, indiferent de sumă, iar banii ajung într-o zi lucrătoare. . Serviciul este notat cu 5 stele pe Trustpilot site-ul independent de recenzii.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase