Home » TransferGo » Români în Anglia: Povestea Elenei şi cum să trimiteţi mai mulţi bani celor de acasă

Români în Anglia: Povestea Elenei şi cum să trimiteţi mai mulţi bani celor de acasă

Publicat: 24.05.2016
Românii plecaţi să muncească în străinătate se gândesc mereu la cei rămaşi acasă şi caută cele mai bune metode prin care să aibă grijă de ei, cum ar fi să le trimită din banii economisiţi. Fiindcă adaptarea la noul stil de viaţă nu e tocmai uşoară dacă sunt singuri, românii se bazează pe experienţele altora şi se bucură de sfaturile pe care le primesc de la cei care au plecat din ţară înaintea lor. De aceea a ales şi Elena, o româncă de 37 de ani care munceşte în Anglia, să recomande serviciul pe care îl foloseşte cu succes pentru transferul de bani: TransferGo.

Elena este din Vaslui, dar a plecat la muncă în Erith, Marea Britanie. „Foloseam săptămânal alte servicii până să constat o diferenţă în minus, pe care prefer s-o dau fiicei, căci în România înseamnă mult”, povesteşte Elena. Băncile şi multe companii de transfer de bani au comisioane mari şi, astfel, cei care trimit periodic bani acasă pierd o parte considerabilă din ei. TransferGo este metoda ieftină şi sigură, pentru că indiferent de suma trimisă se plăteşte o taxă fixă de 0,99 £. De exemplu, pentru 100 de euro trimişi prin alte companii de transfer bancar veţi plăti 9 euro, iar pentru 500 de euro trimişi veţi plăti 30 de euro. Diferenţa dintre 0,99 £ şi 30 euro este una considerabilă, de care cei rămaşi acasă se bucură mult.


Pe lânga asta, TransferGo vă scuteşte de timpul petrecut la cozi şi la ghişee, fiindcă beneficiarul primeşte banii în maxim 24 de ore lucrătoare, indiferent la care bancă are deschis contul. Ce mai e important de ştiut e că TransferGo e un serviciu sigur, reglementat de FCA, HMRC şi BNR, iar la transferul din euro în euro nu se percep taxe de conversie valutară.


Pentru a trimite bani ieftin, rapid şi sigur trebuie doar să urmaţi nişte paşi simpli: intraţi pe TransferGo, vă creaţi un cont şi va logaţi; selectaţi suma dorită pentru transfer; la primul transfer completaţi, o singură dată, datele de identificare a expeditorului; apoi, introduceţi datele destinatarului; achitaţi transferul prin online banking şi suma prin transfer local către contul TransferGo. Totul se desfăşoară în limba română. Mai mult decât atât, serviciul de relaţii cu clienţii al companiei vă stă la dispoziţie pentru orice întrebare suplimentară sau puteţi consulta lista de întrebări frecvente.

 

Acest articol face parte din campania TransferGo de informare a românilor din Anglia. Odată cu prezentarea poveştilor românilor din Anglia, TransferGo a ales să-şi răsplătească clienţii fideli. Programul de recomandări îi va aduce unui client 10 £ pentru fiecare prieten invitat care face un transfer de minim 50 £ folosind TransferGo. Serviciul poate fi recomandat şi unei companii, caz în care va primi un bonus de 50 £.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase