Home » TransferGo » Români în Anglia: Povestea lui Alexandru şi cum să economiseşti timp când transferi bani

Români în Anglia: Povestea lui Alexandru şi cum să economiseşti timp când transferi bani

Români în Anglia: Povestea lui Alexandru şi cum să economiseşti timp când transferi bani
Publicat: 14.06.2016
Românii plecaţi să muncească în străinătate îşi petrec multe ore pe zi lucrând şi, de aceea, fiecare minut în care pot vorbi cu cei dragi de acasă contează. În plus, cum cei mai mulţi trimit periodic bani acasă, pot pierde timp preţios stând la cozi şi ghişee. Alexandru, un român de 37 de ani plecat la muncă în Marea Britanie, a găsit un serviciu de transfer bancar care îl ajută să economisească timp şi bani: TransferGo.

„TransferGo era ceva nou de care nu mai auzisem şi simţeam un mic risc, dar am decis că merită încercat. De Black Friday, mi-am alimentat cardul din România în mai puţin de 24 ore, iar dăţile următoare am recurs tot la TransferGo”, povesteşte Alexandru, bucureşteanul care locuieşte acum în Watford, Marea Britanie. Unul dintre avantajele sistemului TransferGo este faptul că beneficiarul primeşte banii în maxim 24 de ore lucrătoare, indiferent la care bancă are deschis contul, iar transferul este sigur, TransferGo fiind reglementat de FCA, HMRC şi BNR.
Cu TransferGo economisiţi şi timp, şi bani: indiferent de suma de bani trimisă în ţară, se plăteşte un comision fix – indifferent dacă trimiteţi 100 sau 1.000 de lire, comisionul este tot de 0,99 £. E important de ştiut că multe dintre companiile care fac transfer internaţional de bani practică comisioane mari, care cresc proporţional cu suma transferată: de exemplu, pentru 100 de euro trimişi veţi plăti 9 euro, iar pentru 500 de euro trimişi veţi plăti 30 de euro. Diferenţa dintre 30 de euro şi 0,99 £ este seminficativă, mai ales pentru cei dragi de acasă.
Ca să folosiţi TransferGo vă trebuie doar o conexiune la internet, iar primul pas este să vă creaţi un cont pe site-ul TransferGo. Aici, totul se desfăşoară în limba română şi nu aveţi nevoie de cunoştinţe speciale de IT – serviciul de clienţi al companiei vă stă la dispoziţie pentru orice întrebare suplimentară.

Acest articol face parte din campania TransferGo de informare a românilor din Anglia. Cu TransferGo, orice român poate trimite bani cu doar 0,99 £ – comision fix, indiferent de sumă, iar banii ajung într-o zi lucrătoare. Odată cu prezentarea poveştilor românilor din Anglia, TransferGo a ales să-şi răsplătească clienţii fideli. Programul de recomandări îi va aduce unui client 10 £ pentru fiecare prieten invitat care face un transfer de minim 50 £ folosind TransferGo. Serviciul poate fi recomandat şi unei companii, caz în care va primi un bonus de 50 £.
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase