Home » Cultură » Serialele „Westworld” şi „Stranger Things” printre preferatele din cadrul Premiilor Emmy 2017

Serialele „Westworld” şi „Stranger Things” printre preferatele din cadrul Premiilor Emmy 2017

Serialele „Westworld” şi „Stranger Things” printre preferatele din cadrul Premiilor Emmy 2017
Publicat: 15.07.2017
"Serialul Westworld"conduce în lista nominalizărilor la categoria dramă pentru Premiile Emmy 2017, actorii britanici Sir Anthony Hopkins şi Thandie Newton numărându-se printre nominalizaţi."Westworld"a acumulat un număr de 22 de nominalizări,în timp ce emisiunea de comedie"Saturday Night Live"are 22.
Serialele „Stranger Things” şi „Feud: Bette and Joan” se plasează pe locul al 2-lea, cu câte 18 nominalizări fiecare, urmate de serialul de comedie „Veep”, cu 17, conform BBC.
 
Printre alţi actori nominalizaţi se numără Ewan McGregor, Riz Ahmed şi Matthew Rhys, cu câte două nominalizări fiecare.
 
Printre alte nume mari de pe lista Premiilor Emmy 2017 se află câştigătoarea premiului Oscar Viola Davis, nominalizată pentru rolul din „How To Get Away With Murder”, dar şi Nicole Kidman şi Reese Witherspoon, ambele pentru rolurile din „Big Little Lies”.
 
Susan Sarandon şi Jessica Lange, care le-au interpretat pe legendarele actriţe de la Hollywood Bette Davis, respectiv Joan Crawford în „Feud: Bette and Joan” au fost şi ele nominalizate.
 
Actriţa Carrie Fisher a primit o nominalizare postumă pentru rolul său din „Catastrophe” de pe postul Channel 4, iar Benedict Cumberbatch este nominalizat pentru „Sherlock: The Lying Detective.”
 
Şi actorul american Robert De Niro, în rolul infractorului Bernie Madoff din „The Wizard of Lies” se află pe lista nominalizărilor.
 
The Crown şi „The Handmaid’s Tale” – aşteptate să se afle printre serialele aspirante pentru poziţiile de cele mai bune programe tv pentru secţiunea dramă-au fiecare câte 13 nominalizări. Cele două seriale au nominalizări pentru vedetele Claire Foy şi Elisabeth Moss, nominalizate pentru cea mai bună actriţă în rol principal.
 
Citeşte continuarea pe Mediafax.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase