Home » Cultură » Cântăreaţa Sia a mărturisit că nu a mai făcut sex de patru ani. Artista a adoptat recent doi orfani

Cântăreaţa Sia a mărturisit că nu a mai făcut sex de patru ani. Artista a adoptat recent doi orfani

Cântăreaţa Sia a mărturisit că nu a mai făcut sex de patru ani. Artista a adoptat recent doi orfani
Sursa foto: Hepta.ro
Publicat: 23.05.2020

Cântăreaţa Sia a mărturisit în timpul unui show TV că nu a mai făcut sex de patru ani. Declarația a fost făcută după ce, în urmă cu câteva zile, artista a dezvăluit că a adoptat în secret doi orfani.

Confesiunea a venit după ce Jackie ‘O’ Henderson, una dintre gazdele emisiunii de radio „The Kyle and Jackie O Show”, a declarat că nu a mai făcut sex de doi ani, potrivit calgaryherald.com.

„Pun pariu că pauza mea e mai lungă decât a ta”, i-a spus realizatoarea TV cântăreţei, care a uimit audienţa cu răspunsul ei: „Ah… patru!”.

„Oh, Dumnezeule, nu mă simt atât de prost”, a glumit Jackie. „Mulţumesc, Sia!”.

Cealaltă gazdă a emisiunii, Kyle Sandilands, a întrebat „Ce e în neregulă cu voi, fetelor?”. „Trebuie să ai grijă”, a spus Jackie, completată de Sia: „la vârsta asta”.

Mărturisirea a fost făcută la câteva zile după ce Sia a făcut public faptul că a adoptat în secret doi tineri de 18 ani, orfani, anul trecut.

Cântăreaţa nominalizată la Grammy, de obicei foarte reţinută în ceea ce priveşte viaţa sa personală, nu a oferit alte detalii despre noii membri ai familiei sale, potrivit Mediafax.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase