Home » D:News » Cum sa-ti rentabilizezi timpul alocat gestionarii documentelor

Cum sa-ti rentabilizezi timpul alocat gestionarii documentelor

Cum sa-ti rentabilizezi timpul alocat gestionarii documentelor
Publicat: 30.06.2008
Solutia SIVADOC creste productivitatea cu 30% si reduce timpul alocat gestionarii documentelor cu 60%.

Inscriindu-se in categoria solutiilor de ultima generatie de management al documentelor si fluxurilor de lucru, sistemul SIVADOC de la SIVECO Romania aduce o „rentabilizare” a economiei afacerii, la toate nivelurile de cost: timpul pentru crearea si gestionarea documentelor scade cu cca 60%, creste productivitatea, in medie, cu 30%, timpul alocat diverselor procese de lucru este eficientizat cu peste 25%, arhiva fizica de documente si spatiul de stocare a acesteia se reduc cu pana la 50% etc.

Tema gestionarii eficiente a documentelor in organizatiile romanesti a fost recent dezbatuta in cadrul conferintei „Document Management”, organizate de CIO COUNCIL si Agora Media. Subiectul de maxim interes a focalizat atat atentia directorilor de IT si a factorilor de decizie din companiile romanesti cu cifra de afaceri de peste 5 milioane euro, cat si a reprezentantilor administratiei publice centrale si a furnizorilor de solutii IT dedicate.
 
Cu aceasta ocazie, reprezentantii SIVECO Romania au prezentat beneficiile si facilitatile pe care solutia de management al fluxului de documente SIVADOC le aduce atat in mediul public cat si in cel privat. O trecere in revista a proiectelor companiei in acest domeniu a dat ocazia  participantilor la eveniment sa inteleaga modul in care SIVADOC realizeaza managementul performant al documentelor in organizatii din variate sectoare de activitate.
 
Organizatiile din tara noastra se aliniaza tot mai mult la tendintele internationale care promoveaza gestiunea eficienta a documentelor, cu importante implicatii in protejarea mediului, dar si cu efecte economice, conducand la decongestionarea si eficientizarea proceselor dintr-o organizatie”, a explicat Ionut Arsenie, Project Manager la SIVECO Romania.
 
Principalul avantaj competitiv al solutiei dezvoltate de SIVECO Romania il reprezinta  flexibilitatea, dovedita prin implementari de succes in zone economice diferite. Intre referintele solutiei se numara nume importante din sectorul productiv, precum sntierul Naval AKER Tulcea, dar si din cel al utilitatilor – CONGAZ Constanta, sau din sectorului bancar romanesc – Banca Transilvania, BRD etc.
 
Solutia SIVADOC si-a dovedit fiabilitatea si prin implementarile din institutii precum Primaria Municipiului Bucuresti, Universitatea Politehnica Bucuresti, Monitorul Oficial de Bucuresti sau Ministerul Agriculturii – Agentia de Plati si Interventii in Agricultura.
 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase