Home » D:News » OZN-uri solare made in Japan

OZN-uri solare made in Japan

OZN-uri solare made in Japan
Publicat: 25.08.2009
Uitati de Roswell, OZN-urile invadeaza Osaka. Dar nu cu intentii ostile, ci ca sa ne imbunatateasca nivelul de trai si pentru a ameliora problemele intregii planete.

Discurile cu diametrul de cinci metri au fost construite de catre NTT Facilities pentru a ajuta la salubrizarea canalizarilor orasului nipon Osaka. Farfuriile zburatoare viu colorate functioneaza exclusiv cu ajutorul principiului fotovoltaic (alimentare solara), zboara de-a lungul canalelor, si filtreaza peste 7.500 litri de apa zilnic.

Apa curatata si oxigenata erupe prin plafonul “OZN”-ului ca dintr-o fantana arteziana, in timp ce bateriile inmagazineaza ceva din energia solara pentru a aprinde pe timpul noptii LED-urile de jur imprejurul navei. Nu doar pentru ca obiectele sa arata spectaculos, ci si pentru evitarea coliziunilor.

“OZN-urile verzi” sunt un exemplu exceptional de tehnologie ambientalista, desi nu au intrat inca pe piata. Problema acestor dispozitive este, pentru moment, faptul ca sunt ineficiente financiar si neautonome, ramanand niste prototipuri spectaculoase ce ofera speranta. Un plan pe care insa japonezii vor sa o dezvolte cat de curand, conform propriilor declaratii, NTT Facilities anuntand planuri pentru OZN-uri Solare si in regiunea Tokio.

Sursa: Stumbleupon

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase