Home » D:News » „Erotic Shorts”, o colecţie curajoasă de scurtmetraje prin care este înfăţişată „chimia” iubirii

„Erotic Shorts”, o colecţie curajoasă de scurtmetraje prin care este înfăţişată „chimia” iubirii

„Erotic Shorts”, o colecţie curajoasă de scurtmetraje prin care este înfăţişată „chimia” iubirii
Publicat: 07.03.2015
"Erotic Shorts", o colecţie curajoasă de scurtmetraje prin care este înfăţişată "chimia" iubirii, va fi prezentată pe 20 şi 21 martie, la CinemaPRO din Bucureşti, la ediţia de primăvară a ShortsUP.

Apropierea dintre corpuri pune universul în mişcare şi defineşte esenţa vieţii. Ediţia de primăvară ShortsUP sărbătoreşte atracţia universală printr-o colecţie curajoasă de filme scurte ce caută răspuns la o întrebare vie: ce aduce oamenii împreună?, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Astfel, pe 20 şi 21 martie, de la 22.30, Cinema PRO găzduieşte două seri consecutive de scurtmetraje despre iubire şi frumuseţea corpului uman. Publicul bucureştean va face cunoştinţă cu o lume cinematografică îndrăzneaţă, în care esteticul joacă rolul cheie.

Pe ecran, pulsaţiile vitale se transformă în forme şi culori provocatoare, o maşinărie care pune la încercare mintea, ochiul şi emoţiile.

Selecţia de filme ShortsUP va fi diferită în fiecare seară, formată din ficţiuni, animaţii şi documentare ce explorează resorturile atracţiei în culturi diferite. Evenimentul va fi deschis de scurtmetrajul „Futon”, de Yoriko Mizushiri, producţie japoneză care aduce senzualitatea la rang de artă. Din aceeaşi colecţie face parte şi „Omul perfect”, de Jorgen Leth, un scurtmetraj danez despre idealul corpului uman construit de-a lungul istoriei.

Biletele şi abonamentele ShortsUP pot fi cumpărate în avans din reţeaua Eventim (online sau în magazinele partenere) în trei etape: early bird, în perioada 5 – 13 martie, la preţul de 20 de lei pe seară şi 40 de lei pentru ambele seri, oferte promoţionale, în perioada 13 – 20 martie, la preţul de 30 de lei pe seară şi 50 de lei pentru ambele seri.

În limita locurilor disponibile, biletele pot fi cumpărate şi la CinemaPRO, în seara evenimentului, la preţul de 40 de lei pe seară şi 60 de lei pentru ambele seri.

Preţul biletelor include accesul la scurtmetrajele ShortsUP şi la zona extra-filme care continuă călătoria cinematografică cu o expoziţie pe tema principiilor organice ale iubirii.

Evenimentul este adresat publicului peste 18 ani, deschis la provocări vizuale. Patru ore de filme scurte premiate propun o definiţie sinceră şi esenţială a iubirii.

Următorul eveniment ShortsUP, Noaptea Lungă a Filmelor Scurte, va avea loc în primul weekend al lunii iulie.

Sursa: Mediafax

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase