Home » D:News » (P) Porniţi forţa tinereţii

(P) Porniţi forţa tinereţii

Publicat: 10.07.2015

Nevoi avansate

Când există anumite îngrijorări cu privire la piele, cum ar fi un aspect schimbat ca rezultat al îmbătrânirii, abordarea acestor îngrijorări este critică pentru sănătatea şi frumuseţea pielii. Includerea paşilor cheie pentru ţintirea nevoilor pielii îi oferă acesteia avantajul necesar al îngrijirii avansate a pielii.

Oboseala şi stresul pot face ca pielea să arate fadă şi palidă. Pasul esenţial este revitalizarea, care îmbunătăţeşte vibranţa pielii. Nevoia avansată, revitalizarea, necesită un tratament de două sau trei ori pe săptămână.
Centrele spa de astăzi oferă o gamă de servicii pentru revitalizarea corpului şi a minţii, inclusiv sesiuni de înfrumuseţare. Din păcate, costul şi timpul necesare pentru a beneficia de aceste servicii le fac inaccesibile pentru multe persoane. Acum există un mod accesibil şi mai convenabil de a obţine multiple beneficii spa fără să mergeţi efectiv la un centru spa.

Timp de bine de 50 de ani centrele spa şi saloanele profesioniste au folosit curenţi galvanici uşori pentru a revitaliza şi energiza aspectul pielii. Folosirea curentului galvanic pentru sesiuni cosmetice necesită un estetician pregătit

care foloseşte un dispozitiv mare cu o rolă care furnizează o acţiune de masaj delicată. Aceasta îmbunătăţeşte claritatea şi aspectul pielii.

Curenţii galvanici funcţionează pe principiul simplu că sarcinile electrice de acelaşi semn se

resping, iar cele de semne diferite se atrag – similar polilor magnetici.

Produsele de îngrijire a pielii sunt formulate pentru a conţine ingrediente cheie încărcate cu sarcină pozitivă

sau negativă. Instrumentul Galvanic Spa® poate fi setat pentru a avea aceeaşi sarcină electrică ca şi produsul. Acţiunea de respingere a sarcinilor identice „împinge” produsul în piele, optimizând furnizarea de ingrediente cheie. Dacă instrumentul este setat cu o sarcină opusă sarcinii produsului, acesta acţionează în vederea extragerii produsului împreună cu impurităţile afară din piele.

Prin aplicarea cu grijă pe piele a curenţilor galvanici pozitivi sau negativi, un estetician poate să realizeze o gamă de regimuri benefice pielii.

 

ageLOC® Edition Nu Skin Galvanic Spa System® II

Cu timpi de funcţionare programabili, flexibili şi accesorii create special pentru faţă, corp şi scalp, Galvanic

Spa System® II funcţionează sinergetic cu formulări de îngrijire a pielii de ultimă oră create pentru a ţinti şi a îmbunătăţi aspectul tenului, părului şi al corpului.

 

Având patru conductori interschimbabili pentru faţă, scalp şi corp, Galvanic Spa System® II vă permite să trăiţi experienţa multiplelor beneficii spa – acasă la dumneavoastră.

Conductorul pentru faţă – acest conductor lat şi fin facilitează curăţarea în profunzime şi lasă pielea facială fină, catifelată şi revitalizată.

Conductorul pentru scalp – acest conductor în formă de pieptene trece uşor prin păr şi menţine contactul apropiat cu scalpul pentru a oferi beneficiile produselor Nutriol către păr şi foliculii de păr.

Conductorul pentru corp – cele trei noduri rotunjite măresc suprafaţa zonei de contact pentru o acoperire mai mare şi o acţiune de masaj mai bună. Ajută la ţintirea zonelor pielii cu aspect de coajă de portocală pentru un aspect mai ferm, mai tonifiat.

Conductorul pentru zonele de focalizare – acest conductor plat, fin, cu formă ovală este ideal pentru a fi utilizat în ţintirea zonelor mici de focalizare, cum ar fi în jurul ochilor şi gurii, ajutând pielea să beneficieze în mod optim de ingrediente prin ţintirea pielii acestor zone.

 

Descrierea beneficiilor

Furnizarea îmbunătăţită a ingredientelor cheie de îngrijire a pielii.

Descoperirea în curs de brevetare de la Nu Skin®, bazată pe cercetări* controlate cu atenţie, arată că

aplicarea galvanică de cel puţin cinci minute poate să îmbunătăţească furnizarea de ingrediente cheie

pentru până la 24 de ore, incluzând ingredientele active din produsele anti-îmbătrânire avansate Nu

Skin aplicate ulterior.

O alternativă accesibilă la vizitele spa.

În comparaţie cu aplicaţia galvanică tradiţională de la centrele spa, Nu Skin Galvanic Spa System® II este o investiţie la costuri mici care furnizează rezultate nemaipomenite.

 

Confort.

Bucuraţi-vă de confortul efectuării propriilor sesiuni spa faciale, ale părului şi ale corpului de calitate în confortul propriei case. Nu Skin Galvanic Spa System® II a fost creat pentru a fi uşor de folosit, cu curenţi auto-reglabili, conductori interschimbabili, timpi de funcţionare flexibili şi polaritate selectabilă de către utilizator.

 

Curenţi auto-reglabili.

Nu toate persoanele au nevoie de acelaşi nivel de curent. Având nivele de curent diferite, Nu Skin Galvanic Spa System® II îi permite fiecărui utilizator să se bucure de cea mai confortabilă experienţă posibilă pentru pielea sa. Pentru a ajusta corect nivelul de curent pentru fiecare individ, instrumentul transmite o şarjă controlată de curent către piele şi măsoară timpul necesar curentului de a se întoarce la instrument. Persoanele a căror piele este un bun conducător de electricitate, cum ar fi cele cu nivele ridicate de umiditate şi de conţinut de electroliţi, vor auzi trei semnale sonore care indică faptul că pielea lor poate tolera nivele mai ridicate de curent galvanic. Persoanele cu o piele care nu este un conductor atât de bun vor auzi unul sau două semnale sonore, în funcţie de caracteristicile pielii lor. Aceasta le permite utilizatorilor începători să devină imediat experţi galvanici.

 

Capete interschimbabile

Creat pentru a fi utilizat pe diferite părţi ale corpului, Nu Skin Galvanic Spa System® II are patru capete pentru faţă, corp şi scalp care pot fi schimbate cu uşurinţă, ajutându-vă să vă îmbunătăţiţi experienţa spa de acasă.

 

Timp de funcţionare flexibil

Programele Nu Skin Galvanic Spa System® II folosesc sesiuni de unul, două, trei sau cinci minute. Timpul sesiunilor galvanice depinde de gama largă de aplicări – faţă, scalp sau corp.

 

Setarea automată a polarităţii

Instrumentul setează automat polaritatea sa în funcţie de programul folosit şi de o gamă de produse Nu Skin® potrivite pentru a fi utilizate cu Nu Skin Galvanic Spa System® II.

arNOX – enzime

NOXĂ asociată îmbătrânirii = generator intern de radicali liberi. Activitatea acestei enzime este un parametru important. Activitatea arNOX se amplifică cu vârsta, în special între vârstele de 35 şi 75 de ani. Activitatea arNOX crescută este direct corelată aspectului

îmbătrânit al pielii.* Ca în cazul tuturor enzimelor, activitatea arNOX este corelată profilării expresiei genelor.

Soluţia unică: protejaţi pielea împotriva efectelor nedorite datorate stresului oxidativ ţintind semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii înainte ca acestea să apară. Formulat cu Ştiinţa ageLOC® – un

amestec revoluţionar de ingrediente anti-îmbătrânire S-a arătat că ingredientele ageLOC® protejează pielea împotriva efectelor nedorite asociate radicalilor liberi. Aceasta poate ajuta la protejarea pielii împotriva semnelor vizibile ale îmbătrânirii datorate stresului oxidativ.

Sunteţi gata să arătaţi tineri?

Mai multe informaţii pe: www.nuskin.com

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase