Home » D:News » 511 chinezi au aruncat şi învârtit, simultan, în aer aluat de pizza. Care a fost rezultatul acţiunii lor – VIDEO

511 chinezi au aruncat şi învârtit, simultan, în aer aluat de pizza. Care a fost rezultatul acţiunii lor – VIDEO

511 chinezi au aruncat şi învârtit, simultan, în aer aluat de pizza. Care a fost rezultatul acţiunii lor – VIDEO
Publicat: 29.10.2015
Un număr de 511 persoane au frământat, au aruncat şi învârtit în aer aluat de pizza, simultan, miercuri, la Shanghai, în China, stabilind astfel un nou record mondial Guinness, informează Reuters.

Participanţilor li s-a cerut să frământe, să arunce şi să învârtă în aer aluatul de pizza, în mod tradiţional, timp de minimum un minut, menţinând diametrul blatului de pizza la dimensiunea de 30,5 centimetri.

Un număr de 525 de persoane au participat la acest eveniment, organizat pentru a creşte gradul de conştientizare în rândul populaţiei în legătură cu riscul de cancer mamar şi pentru a strânge fonduri în beneficiul unei asociaţii de caritate, însă 14 dintre ele nu au reuşit să respecte regulamentul impus de organizatori, a precizat Cheng Dong, ofiţer de certificare la Guinness World Record.

„Rezultatul final este 511. Felicitări, este un nou record mondial Guinness”, a spus el.

Precedentul record a fost stabilit în iunie, când 338 de persoane au aruncat şi învârtit în aer aluat de pizza, la Londra.

Sursa: Mediafax

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase