Home » D:News » Eşti o persoană malefică? În cazul în care nu ai aflat încă, poţi parcurge următorul test

Eşti o persoană malefică? În cazul în care nu ai aflat încă, poţi parcurge următorul test

Eşti o persoană malefică? În cazul în care nu ai aflat încă, poţi parcurge următorul test
Publicat: 13.12.2015
Răspunzând la întrebări, vei afla dacă eşti viclean, narcisist sau psihopat

Televiziunea britanică BBC a conceput un chestionar, prin intermediul căruia putem afla dacă suntem narcişişti, viceleni sau chiar psihopaţi. Întrebările au fost inspirate din metode de investigare realizate de psihologii Delroy Paulhus şi Daniel Jones.

Conform specialiştilor, o persoană poate fi considerată vicleană dacă abuză de alţi oameni pentru a-şi atinge scopurile. Psihologii îl dau ca exemplu pe Frank Underwood, cunoscutul personaj din serialul de televiziune „House of Cards”.

Narcisismul este o trăsătură de personalitate, care se manifestă prin egoism, vanitate şi dragoste pentru propria persoană. Un astfel de personaj este Miranda Priestly din serialul „The Devil Wears Prada”.

O persoană este considerată psihopată în momentul în care dă dovadă de comportament antisocial, impulsivitate, egoism şi lipsă de compasiune faţă de ceilalţi oameni. Printre cei mai cunoscuţi psihopaţi prezenţi pe micul ecran se numără Hannibal Lecter („Silence of the Lambs”) şi Norman Bates („Psycho”).

Pentru a completa testul, cel intervievat trebuie să răspundă unor întrebări, prin intermediul cărora va fi măsurat nivelul de „maleficitate”. Chestionarul conţine 3 pagini de întrebări, care pot fi rezolvate în cel mult 5 minute.

Poţi afla cât eşti de malefic aici!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase