Home » D:News » Un pescar a făcut o descoperire neobişnuită în ocean. Crezând că este norocoasă, a ascuns-o sub pat timp de 10 ani. După ce a făcut-o cadou, a aflat că valora 100 de milioane de dolari

Un pescar a făcut o descoperire neobişnuită în ocean. Crezând că este norocoasă, a ascuns-o sub pat timp de 10 ani. După ce a făcut-o cadou, a aflat că valora 100 de milioane de dolari

Publicat: 24.08.2016
Pescarul habar nu a avut că timp de zece ani a dormit deasupra unei comori.

Un pescar a descoperit o perlă gigantică acum 10 ani într-o scoică, acesta nu a conştientizat cât valora, păstrând-o doar ca un obiect norocos.

Perla gigant ar putea fi cea mai mare din lume, fiind de cinci ori mai mare decât deţinătoarea recordului anterior. Pescarul care  nu a fost identificat a descoperit nestemata de 34kg acum zece ani în mare în apropiere de coasta insulei Palawan, din Filipine. Acesta nu ştia valoarea de 100 de milioane de dolari a perlei, aşa că a păstrat-o ca pe un talisman norocos în casa sa din lemn. Un incendiu a distrus proprietatea şi acesta a fost forţat să se mute. Pescarul a înmânat-o oficiului de turism din localitate.

Piatra preţioasă măsoară 30cm lăţime şi 67 de cm lungime, doborând recordul deţinut de ,,Perla lui Allah”, care cântărea 6,4kg, valorând 35 de milioane de dolari.

Ofiţerul de turism, Aileen Cynthia Amuro a declarat: ,,Pescarul a aruncat ancora care a rămas blocată într-o piatră în timpul unei furtuni. Acesta a observat că era prinsă într-o scoică, aşa că pescarul a luat scoica cu el”.

,,Acum aşteptăm ca geologii să ateste autenticitatea perlei,” a adăugat ea.

Sursa: Mail Online

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase