Home » D:News » Imaginea de la atentatele din 11 septembrie pe care nimeni nu a văzut-o timp de 16 ani -FOTO

Imaginea de la atentatele din 11 septembrie pe care nimeni nu a văzut-o timp de 16 ani -FOTO

Publicat: 13.09.2016
Printre imaginile dezastrului din 11 septembrie se numără şi cele de la periferia evenimentului, în care pe feţele oamenilor este surprins şocul şi încercarea de a înţelege evenimentul.

 Fotograful Robert Clark a realizat o parte dintre cele mai publicate imagini ale dezastrului din 11 septembrie.

În această serie sunt incluse patru imagini pe care le-a realizat de pe acoperişul unui bloc din Brooklyn, care surprind cu încetinitorul momentul coliziunii.

Acum, la a 15 comemorare a atentatelor de la 11 septembrie, Clark a distribuit presei o imagine din momentul atacului care nu a mai fost văzută până acum.

,,Clădirea era plină de artişti hipsteri, pictori şi sculptori, genul de persoane care nu se trezesc dimineaţa devreme,” a declarat Clark. ,,Acoperişul a început să se umple în momentul în care turnurile au început să se prăbuşească. Toată lumea se uita. Cuplul din dreapta era întins pe jos, fata statea şi plângea în timp ce băiatul o consola. În acel moment a îngenunchiat şi a sărutat-o,” a adăugat el.

Identitatea persoanelor este momentan necunoscută. Din cauza intensităţii evenimentului, formalităţile obişnuite nu au mai fost realizate de fotograf, precum numele persoanelor din fotografie. Clark a terminat 30 de role de film înainte ca soarele să apună, o rezervă pe care o avea pentru fotografiile din Thailanda de pe 12 septembrie.

Clark a avut multe sentimente amestecate în momentul în care le-a developat, neştiind ce să facă cu fotografiile.

Sursa: National Geographic

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase