Home » D:News » Incredibila poveste a unui cuplu care stă împreună de 75 de ani

Incredibila poveste a unui cuplu care stă împreună de 75 de ani

Incredibila poveste a unui cuplu care stă împreună de 75 de ani
Publicat: 16.01.2017
S-au întâlnit la un adăpost antiaerian, iar recent au sărbătorit 75 de ani de mariaj. John şi Josephine Fell s-au îndrăgostit pe loc şi doi ani mai târziu îşi spuneau jurămintele la nuntă, în ciuda unui alt atac aerian care a produs o pană de curent şi a lăsat biserica în beznă. Au trecut prin multe întâmplări, însă după peste şapte decenii împreună spun că ar lua-o oricând de la capăt şi, mai mult, nu ar schimba nimic.

Şi-au întâlnit pentru prima oara privirea în timpul celui de Al Doilea Război Mondial. Josephine era la film cu o prietenă când s-au pornit sirenele. Staff-ul de la cinematograf le-a îndreptat către adăpostul din oraş. „Era înfricoşător. Nu mai fusesem până atunci într-un loc asemănător”, povesteşte femeia, care are acum 94 de ani. Câteva minunte mai târziu, Josephine l-a văzut pe John. „Am început să vorbim şi după a început să-mi facă curte. Doi ani mai târziu eram căsătoriţi”, îşi aminteşte Josephine.

La celebrarea a 75 de ani de mariaj, Josephine şi John spun că nu ar schimba nimic.  Cei doi, care sunt din Hetton-le-Hole, Durham, au sărbătorit aniversarea  în casa lor, care a aparţinut părinţilor fetei şi unde au locuit de la începutul mariajului. De când s-au căsătorit şi s-au mutat împreună, cei doi au stat rar despărţiţi

Citeşte continuarea în Gândul!

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Cum arată cel mai fericit cuplu din lume; 21 de factori care contribuie la bunăstarea relaţiei

Cum afectează pornografia viaţa de cuplu?

Satisfacţia pe care o are o femeie în relaţia de cuplu influenţează somnul partenerului

Prima condiţie pentru ca un cuplu să reziste

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase