Home » D:News » Mandatul de preşedinte al lui Donald Trump ar putea fi printre cele mai scurte din istorie. Anunţ şocant: ”Este inevitabil”

Mandatul de preşedinte al lui Donald Trump ar putea fi printre cele mai scurte din istorie. Anunţ şocant: ”Este inevitabil”

Mandatul de preşedinte al lui Donald Trump ar putea fi printre cele mai scurte din istorie. Anunţ şocant: ”Este inevitabil”
Publicat: 18.02.2017
Mandatul de preşedinte al lui Donald Trump ar putea fi al doilea cu cea mai scurtă durată din istorie, susţin experţii.

Profesorul Ronald L. Feinman prezice că Trump va deţine funcţia de preşedinte în jur de ,,31 de zile precum William Henry Harrison, în 1841,” care a murit de pneumonie, sau ,,199 de zile ca şi James a. Garfield, în 1881,” care a murit la 79  de ani asasinat. Profesorul Freinman susţine că Trump nu va rezista în funcţie 16 luni şi cinci zile precum al 12-lea preşedinte Zachary Taylor, care a murit din cauza unei indigestii alimentare în timp ce era preşedinte în 1850.

Profesorul american ş-a exprimat convingerile în cartea sa despre soarta preşedinţilor Statelor Unite ale Americii sugerând că ,,Preşedinţia lui Pence” este inevitabilă, referindu-se la vicepreşedintele Mike Pence care va prelua funcţia lui Trump în cazul în care actualul preşedinte îşi va părăsi funcţia. 

Profeţiile sale au apărut la scurt timp după ce Casa Albă a admis că preşedintele ştie despre o conversaţie ascunsă dintre Michael Flynn şi un diplomat rus. Informaţiile au alimentat îngrijorările oamenilor cu privire la apropierea din Vladimir Putin şi Trump, precum şi implicarea liderului rus în alegerile prezidenţiale din SUA. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase