Home » D:News » Cum îţi poţi menţine dinţii albi fără să mergi la dentist

Cum îţi poţi menţine dinţii albi fără să mergi la dentist

Cum îţi poţi menţine dinţii albi fără să mergi la dentist
Publicat: 11.08.2018
Dinţii albi sunt un semn de sănătate, precum şi de încredere. Dacă albirea dinţilor la dentist ridică unele probleme financiare sau care ţin de frică, există câteva metode „casnice” de a-i întreţine.

Periază dinţii după fiecare masă!

Cea mai bună modalitate de a-ţi albi dinţii în mod natural, dar nu întotdeauna cea mai uşoară, este să îi speli de fiecare dată după ce ai consumat ceva. Acest lucru necesită multă persistenţă şi poate fi chiar dificil, în funcţie de locul în care te afli la momentul mesei (cum ar fi locul de muncă sau şcoala), scrie CSID..

Evită pe cât posibil ţigările, cafeaua şi / sau sifonul! Dacă bei în mod regulat băuturi colorate, încearcă să utilizezi un pai şi să diminuezi puţin consumul acestora. Încearcă să consumi mai multă apă după ce mănânci pentru a reduce efectele negative.

Bicarbonatul de sodiu şi peroxidul de hidrogen

Peroxidul de hidrogen este un agent antibacterian şi funcţionează excelent pentru curăţarea cavităţii bucale. O bună clătire orală poate fi făcută folosind peroxid de hidrogen. Utilizează o jumătate de cană de apă şi jumătate de cană de peroxid de hidrogen, amestecă-le şi clăteşte gura timp de aproximativ un minut, după care spală cu apă curată. Cercetările arată că peroxidul de hidrogen menţine respiraţia proaspătă prin eliminarea bacteriilor datorită acţiunii sale sub formă de agent natural antiseptic / antibacterian.

Potrivit reţelei de stomatologie, ea are astăzi multe utilizări în stomatologie, cea mai obişnuită aplicaţie fiind aceea de albire a dinţilor. De asemenea, este capabil să ofere o protecţie naturală împotriva bolilor gingiilor precum gingivita şi parodontita.

Citeşte continuarea pe CSID.

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase