Home » D:News » Nu s-a mai spalat de 35 de ani in interes national

Nu s-a mai spalat de 35 de ani in interes national

Nu s-a mai spalat de 35 de ani in interes national
Publicat: 22.05.2009
Un barbat indian in varsta de 63 de ani nu s-a mai spalat de 35 de ani, pentru a sustine interesele nationale, sustine acesta. Rudele si vecinii au, insa, o alta versiune.

Kailash ‘Kalau’ Singh a incetat sa se mai spele pe corp, pe cap sau pe dinti, in urma cu 35 de ani, la indicatiile unui profet local care i-a zis ca urmandu-i sfaturile va avea un baiat. Indianul avea in familie numai fete, fapt considerat costisitor pentru familiile care nu au o situatie materiala buna. Baietii sunt preferati din motive financiare, deoarece acestia muncesc pentru a intretine familia, in vreme ce fetele trebuie sa aiba o zestre generoasa in momentul in care se casatoresc.

Kailash neaga spusele apropiatilor sai, sustinand ca prin acest gest militeaza pentru rezolvarea problemelor tarii. “Voi inceta acest juramant doar cand toate probleme cu care se confrunta natiunea vor inceta”, a declarat Kailash Singh. Oricum ar fi, in ambele versiuni ale povestii, rabdarea indianului, care in prezent este tatal a sapte fete, va fi pusa la grea incercare.

Sursa: Military Rightpundits

CITESTE SI: 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase