Prima pagină D:News

OZN-urile vor aduce evenimente majore pentru pamanteni

10.08.2010 | ● Vizualizări: 277
OZN-urile vor aduce evenimente majore pentru pamanteni     no tags + zoom
Galerie foto (1)

Este ceea ce prezic oamenii de stiinta chinezi. Toate OZN-urile care au fost vazute deasupra Chinei doar in ultimul an, inchizand aeroporturi si provocand valva sub patronajul conceptului de farfurii zburatoare, i-au motivat pe unii astronomi sa creada ca ni se pregateste ceva.

Unul dintre acestia este Wang Sichao, astronom al ObservatoruluiPurple Mountain din cadrul Academiei Chineze de Stiinte. Astronomula investigat aparitiile de OZN-uri dinChina timp de aproape 40 de ani si descrie multiplele tipuri deobiecte zburatoare neidentificate dupa cum urmeaza: meteori, puncteluminoase, spirale, elice, stele stralucitoare, bete zburatoare,tuburi, fulgere globulare, "V"-uri.

Wang are o teorie despre motivul pentru care, de-a lungul atatorzeci de ani, nu s-a inregistrat vreun progreso concludent indisponibilitatea informatiilor despre OZN-uri - presupunand caunele dintre acestea chiar sunt vehicule extraterestre.

"Motivul este acela ca un OZN apare aleator si adesea dispare dupanumai cateva secunde sau minute. Inainte ca telescoapele profesionale demari dimensiuni sa fie pornite si indreptate spre ele, OZN-urilesunt deja plecate. Asadar, ne putem bizui strict pe informatiileprovenite de la martorii ocazionali. Astronomii din toata lumea isiintensifica acum eforturile pentru explorarea vietii extraterestre.Cata vreme avem mintile deschise cu privire la exporareastiintifica a necunoscutului si angajam metode multiple, contactuldintre oameni si extraterestri se va petrece, speram, in acestsecol", a declarat cercetatorul.

Sursa: AOL

Descoperalumea in care traiesti: