Home » D:News » Secvenţe spectaculoase din viitor: „sticla inteligentă” ne va schimba viaţa (VIDEO)

Secvenţe spectaculoase din viitor: „sticla inteligentă” ne va schimba viaţa (VIDEO)

Secvenţe spectaculoase din viitor: „sticla inteligentă” ne va schimba viaţa (VIDEO)
Publicat: 05.02.2012
Compania americană Corning oferă o viziune impresionantă asupra viitorului, arătând într-un nou clip video numeroasele moduri în care oamenii vor folosi „sticla inteligentă” în viaţa de zi cu zi.

Clipul, intitulat „A Day Made of Glass”, este o actualizare a unui clip lansat anul trecut ce a făcut furori pe Internet, fiind urmărit de peste 17 milioane de ori. Noul clip cuprinde cele mai recente inovaţii ale companiei, ilustrând produsele ce vor putea fi fabricate în viitor cu ajutorul „sticlei inteligente”.

În noul film futuristic lansat de Corning, „sticla inteligentă” este omniprezentă. Aceasta se va găsi în aproape orice obiect cu care interacţionăm, de la dulapuri şi geamurile ce-şi pot schimba culoarea în funcţie de ora din zi, până la tablete din sticlă transparentă şi anti-microbiană ce pot fi folosite de către doctori în sălile de operaţie.

Medicina nu va fi singurul domeniu ce va fi schimbat radical de noua tehnologie, conform viziunii Corning, acelaşi efect urmând să se petreacă şi în educaţie.

Iată viitorul, aşa cum l-au imaginat specialiştii Corning:

Sursa: AllThingsD

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase