Home » Istorie » Evenimentele prezise de Nostradamus pentru anul 2017: ”Estul va slăbi vestul, după numeroase bătălii”

Evenimentele prezise de Nostradamus pentru anul 2017: ”Estul va slăbi vestul, după numeroase bătălii”

Evenimentele prezise de Nostradamus pentru anul 2017: ”Estul va slăbi vestul, după numeroase bătălii”
Publicat: 19.03.2017
Nostradamus a fost un fizician şi astrolog francez care a trăit în secolul XVI. Multe previziuni pe care acesta le-a făcut de-a lungul timpul s-au dovedit a fi realitate, inclusiv Revoluţia Franceză, ascensiunea lui Adolf Hitler şi atacurile din 11 septembrie 2001.

Admiratorii fizicianului sugerează că Nostradamus a prezis chiar şi câştigarea alegerilor din SUA de către Donald Trump, relatează Indy100. 

Profeţiile lui, scrise în câte patru versuri pot fi interpretabile, iată unele versuri care ar putea prezice evenimente care ar urma să aibă loc în 2017: 

1. Inundaţii şi secetă

,,Timp de patruzeci de ani curcubeul nu va mai fi văzut. Pentru patruzeci de ani va fi văzut în fiecare zi. Pământul va deveni arid şi apoi vor apărea inundaţii puternice”

2.Tunete şi conflicte

,,Marele om va fi lovit ziua de către fulger. Faptele rele vor fi prezise de către purtătorul unei cereri. Vor avea loc conflicte în Reims, Londra şi molimă în Toscana.”

3. O bătălie la apus 

,,Cu puţin timp înainte de apunerea soarelui, bătălia va începe. O mare naţiune este nesigură. Depăşirea portului marin nu va reprezenta niciun răspuns, podul şi mormântul vor fi în locuri diferite.”

4. O mică pauză

,,Molima va fi oprită, dar lumea va deveni mai mică, pentru mult timp pământul va fi locuit paşnic. Oamenii vor călători în siguranţă pe cer, pe uscat şi pe apă. Apoi războaiele vor începe din nou.”

5. Un scandal regal

,,Sunt descoperite scrisori în cufărul reginei, fără semnătură sau numele autorului. Şiretlicul va ascunde ofertele, pentru ca ei să nu ştie cine este iubitul.”

6. Animalul

,,O vulpe va fi aleasă fără să rostească vreun cuvânt, în public va părea sfântă, trâind doar cu pâine din orz, în cele din urmă va deveni un tiran, călcându-l pe marele om cu piciorul pe gât.”

7. Vestul este slăbit

,,Estul va slăbi vestul, după numeroase bătălii, urmărit de pe mări va fi prins în momentul în care va fi cea mai mare nevoie de el.”

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole: 

 
 
 
 
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase