Home » Lumea digitală » Schimbarea care ar putea revoluţiona Facebook Massenger

Schimbarea care ar putea revoluţiona Facebook Massenger

Schimbarea care ar putea revoluţiona Facebook Massenger
Publicat: 28.08.2016
Facebook Messenger devine mai prietenos şi cu utilizatorii care nu sunt deja membrii ai reţelei Facebook, permiţând contactarea şi acelor persoane care nu se află în lista de prieteni.

Facebook testează o nouă funcţie pentru aplicaţia Messenger, gândită să permită contactarea altor persoane fără a fi necesară adăugarea acestora în lista de prieteni. Numit „Add Contact” butonul va permite trimitea solicitărilor pentru mesaje instant oricărei persoane, fără a o adăuga mai întâi în lista de prieteni pe Facebook, scrie Gândul.

Pe măsură ce numărul de utilizatori Facebook Messenger continuă să crească, asocierea serviciului de mesagerie cu reţeaua de socializare devine o problemă, multe din discuţiile purtate fiind cu totul ocazionale, între persoane care nu au motive să păstreze legătura şi prin intermediul reţelei Facebook. Astfel, simpla adăugare a contactelor Facebook Messenger, fără a crea şi noi prieteni în lista de Facebook, poate fi benefică.

 
Apărută ca o extensie adusă reţelei de socializare, reţeaua Facebook Messenger s-a transformat între timp într-unul din vele mai folosite servicii de mesagerie instant la nivel global, fapt ce poate fi o problemă atunci când persoanele care doresc să comunice nu se cunosc foarte bine.
 
Sursa: Gândul
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase