Home » Lumea digitală » Xiaomi a lansat un nou tip de smartphone la nivel global. Cum arată şi cât costă

Xiaomi a lansat un nou tip de smartphone la nivel global. Cum arată şi cât costă

Xiaomi a lansat un nou tip de smartphone la nivel global. Cum arată şi cât costă
Publicat: 05.05.2020
Compania chinezească a lansat un nou model din seria Redmi Note 9S.

În cadrul unui eveniment exclusiv online, Xiaomi a anunţat lansarea la nivel global a unui nou model din gama Note: Redmi Note 9S, acest model a fost lansat şi în India sub numele de Redmi Note 9 Pro, notează XDA.

Noul Note 9S prezintă un design similar cu Note 9Pro şi Pro Max, ambele din gama Redmi, dar, aparent, este un pic mai mic, display-ul având 6,53 de inch şi o cameră selfie integrată în ecran. Experţii explică faptul că acest telefon foloseşte un procesor Helio G85 SoC, produs de către MediaTek, 4GB de RAM şi prezintă o memorie internă de 128GB.

În ceea ce priveşte camerele, Note 9S foloseşte un ansamblu cvadruplu, cu un senzor principal Samsung GM1  de 48MP, o cameră ultra-wide de 8MP, o cameră macro 2MP şi un senzor de adâncime 2MP. Camera frontală este amplasată în colţul din stânga şi are 13MP.

Printre alte specificaţii pe care Xiaomi le-a împărtăşit se numără bateria de 5.020 mAh, cu încărcare rapidă de 18W. De asemenea, în ceea ce priveşte mufele, Note 9S va folosi USB type C şi o mufă jack de 3,5mm. Funcţii precum NFC vor fi restricţionate pentru anumite regiuni de pe glob, iar securitatea dispozitivului va fi asigurată cu ajutorul unui senzor de amprente.

În cadrul aceluiaşi eveniment, Xiaomi a lansat Redmi Note 9, un nume nou pentru Redmi Note 9 Pro Max pe care l-a lansat în India luna trecută. Acest dispozitiv are un ecran FHD+ LCD de 6,67 inch, care prezintă o gaură în centrul laturii de sus unde  este montată o cameră de 16MP. Acest telefon foloseşte un procesor Snapdragon 720G de la Qualcomm, care rulează pe 6GB de RAM şi la care se adaugă un spaţiu de memorie internă de 128 GB, care poate fi extins cu un card microSD de până la 128GB.

Citeşte şi:

Motivele pentru care telefonul Xiaomi MI 10 te va face să uiţi de Samsung Galaxy S20

Noul Xiaomi Mi 10 Pro este mai bun decât Iphone 11 Pro la aproape toate capitolele

Xiaomi brevetează smartphone-ul care se încarcă de la soare

În plină criză de coronavirus, Xiaomi lansează un nou produs pe care, probabil, îl vom vedea şi în România

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase