Home » Lumea digitală » Apple lucrează la un iPhone cu ecran pliabil

Apple lucrează la un iPhone cu ecran pliabil

Apple lucrează la un iPhone cu ecran pliabil
Publicat: 21.06.2020

Zvonurile despre un telefon pliabil Apple circulă de mulți ani. 

Compania s-a grăbit să își înregistreze brevete referitoare la un astfel de dispozitiv, însă nu pare să se grăbească să îl și lanseze pe piață. Se pare însă că ne apropiem de momentul în care Apple ar putea în sfârșit să lanseze un iPhone pliabil. Jon Prosser, „leaker” de profesie, care are legături cu furnizorii companiei, susține că Apple lucrează acum activ la acest dispozitiv.

Apple se gândește de multă vreme la un iPhone pliabil

Faptul că Apple lucrează la un telefon pliabil nu este tocmai o noutate. Cam toate companiile din industria dispozitivelor mobile testează măcar tehnologia. Apple a explorat însă de multă vreme această posibilitate, însă momentan compania consideră că tehnologia nu este destul de matură. Huawei și Samsung au adus pe piață astfel de telefoane încă de anul trecut. Motorola a lansat anul acesta modelul RAZR. Din păcate, acestea suferă de pe urma tehnologiei de ecrane pliabile din prima generație.

Este vorba despre ecrane protejate cu plastic, care se zgârie ușor și care rămân cu o urmă vizibilă în zona în care ecranul este pliat. Din punct de vedere al funcționalității noi, dispozitivele disponibile pe piață nu au reușit însă să impresioneze. Modelele mai mici par mai degrabă să reducă dimensiunile telefonului în buzunar. În același timp, modelele mai mari oferă ecrane de tabletă, însă nu foarte mari și pe formate neobișnuite.

Citește continuarea pe Go4it!

Apple amână lansarea în producţie a iPhone-urilor de top

Vulnerabilitatea din iPhone şi iPad care a permis hackerilor să acceseze date ani de zile

Apple a anunţat o dată de lansare pentru iPhone 9

În viitor, automobilele BMW vor putea fi deschise cu ajutorul iPhone-urilor

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase