Home » Maratoanele Descopera » Mari întrebări » Poate o persoană să fie hipnotizată împotriva voinţei ei?

Poate o persoană să fie hipnotizată împotriva voinţei ei?

Poate o persoană să fie hipnotizată împotriva voinţei ei?
Publicat: 26.07.2015
Hipnoza este un subiect fascinant pentru mulţi oameni.

 Vedem caăse întâmplă lucruri uimitoare atunci când hipnoza este efectuată pe alte persoane.

Faptul că o persoană este hipnotizată nu înseamnă că aceasta nu este conştientă de nimic. Persoana este conştientă, dar la un alt nivel. Aceasta se numeşte ” inconştient ” sau „subconştient ” de conştientizare.

Uneori în această stare de conştientizare, pentru că persoana hipnotizată este concentrată pe sarcina ei atat de intens, este capabilă să facă lucruri pe care nu le-ar putea face în mod normal.

Pentru ca o persoană să fie hipnotizată, aceasta trebuie să fie cooperantă, dornică şi relaxată.

Hipnotizatorul îl poate convinge pe subiect să intre în „joc” sugerându-i acestuia că este obosit şi somnoros. Ochii lui se vor închide, îşi va pierde interesul cu privire la lumea reală, va intră într-o stare de somn şi va avea acces la informarea inconştientă.

Unul dintre lucrurile uimitoare care se întâmplă atunci când o persoană este hipnotizată este modul în care aceasta acceptă sugestii.

Prin acceptarea sugestiei din partea persoanei care hipnotizează, subiectul poate poate deveni surd, mut, orb sau poate efectua acte de ciudate.

Poate o persoană să fie hipnotizată împotriva voinţei sau fără ştirea ei?

Cel care este hipnotizat trebuie să coopereze cu hipnotizatorul, de aceea, este imposibil ca acest lucru să se facă împotriva voinţei sale.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase