Home » D:News » Trailer-ul unui serial celebru a generat panică în rândul părinţilor. Cum ar putea fi monitorizaţi copiii în viitorul apropiat

Trailer-ul unui serial celebru a generat panică în rândul părinţilor. Cum ar putea fi monitorizaţi copiii în viitorul apropiat

Trailer-ul unui serial celebru a generat panică în rândul părinţilor. Cum ar putea fi monitorizaţi copiii în viitorul apropiat
Publicat: 01.12.2017
Tehnologia de astăzi pune la dispoziţie numeroase metode prin care părinţii îşi pot monitoriza copiii, dar trailer-ul unui serial difuzat de reţeaua Netflix forţează nota, propunând un implant cerebral pentru cei mici.
Trailer-ul serialului Black Mirror de pe Netflix aduce în discuţie situaţia de coşmar în care copiii dispar pur şi simplu din raza de acţiune a părinţilor, scrie Gândul.
Povestea filmuleţului este simplă: o mamă decide să-i pună fiicei ei un implant cerebral, după ce aceasta din urmă dispare pentru scurt timp, în timp ce se aflau la locul de joacă.
 
„Este sigur 100%”, o asigură o voce pe mamă, imaginile sugerând însă contrariul. Trailer-ul episodului „Arkangel” oferă puţine detalii despre funcţionalitatea dispozitivului de monitorizare implantat în creierul copilului, rămânând mai degrabă un concept controversat.
 
„Poţi fi un părinte bun doar dacă deţii controlul absolut asupra copiilor”, mai avertizează trailer-ul episodului din Black Mirror.
 
Mai mult, episodul va fi regizat de celebra actriţă Jodie Foster. Serialul Black Mirror reprezintă unul din succesele Netflix şi explorează impactul tehnologiei si inteligenţei artificiale asupra societăţii contemporane.
 
Scenariile vehiculate în Black Mirror au inclus, printre altele, „albine-roboţi”, „androizi care pot prelua personalitatea unei fiinţe iubite care a trecut în nefiinţă sau alte elemente science-fiction, mai scrie Daily Mail

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase