Home » Advertorial » Hyundai i20 – candidată la titlul de Mașina Anului 2021 în România – top 5 avantaje

Hyundai i20 – candidată la titlul de Mașina Anului 2021 în România – top 5 avantaje

Publicat: 29.09.2021

Modelul Hyundai i20 se numără printre cele mai apreciate mașini din România, fiind una dintre candidatele la titlul Mașina Anului 2021 în România. Noul i20 este în continuare, unul dintre cele mai populare modele de clasă mică de pe piața românească.

Prezentat publicului românesc în această primăvară, modelul Hyundai i20 este apreciat de cumpărătorii din România datorită prețurilor competitive, dotării sale generoase, performanțelor de siguranță și, nu în ultimul rând, pentru că a reușit să facă accesibile mai multor persoane tehnologiile de vârf întâlnite la clasele superioare. Iată câteva dintre cele mai importante caracteristici de top ale noului Hyundai i20:

1. Cea mai performantă motorizare a noului i20 este 1,0 T-GDi, în variantele de 100 CP sau 120 CP, iar pentru prima dată această motorizare este disponibilă cu un propulsor m-hybrid de 48 V care contribuie la reducerea emisiilor. Motorizarea MPi și cele trei versiuni turbo contribuie la o experiență dinamică de condus, modelul Hyundai i20 fiind disponibil cu două propulsoare și trei variante de transmisie.

2. Hyundai i20 este prevăzut cu un Sistem de recuperare a energiei (ERS) care împreună cu Sistemul ISG (Idle Stop & Go), Sistemul de control al încărcării alternatorului (AMS) și anvelopele cu rezistență redusă la rulare transformă energia cinetică rezultată în timpul frânării în energie electrică stocată în baterie, proces ce contribuie la reducerea semnificativă a consumului de energie și a emisiilor.

3.Versiunea Hyundai i20 se distinge în cadrul clasei sale și prin faptul că are unul dintre cele mai mari portbagaje de pe segmentul său. Astfel, volumul portbagajului a crescut cu 25 de litri față de modelul anterior atingând performanța de 351 de litri. Iar atunci când bagajele sunt prea multe și devin o problemă, există posibilitatea obținerii unui spațiu suplimentar prin rabatarea scaunelor.

4. Pe segmentul B, Hyundai i20 este unul dintre puținele modele care dispun de panou de instrumente virtual. Astfel, pentru un plus de eleganță și confort, la bordul său este disponibil un ecran ce integrează instrumentarul de bord și care oferă informații importante despre modul de condus, sistemele de siguranță activă, consumul de combustibil sau temperatura din exterior. Display-ul central este compatibil cu Android Auto și Apple Car Play, disponibile wireless.

5. Gama de sisteme de asistare a conducerii este una dintre cele mai bogate din clasa sa, Hyundai i20 având noi echipamente pentru siguranță. Astfel, pachetul Hyundai Smart Sense include mai multe sisteme (de asistență la menținerea benzii de rulare, de monitorizare a unghiului mort, de avertizare pentru deplasarea în marșarier, parcarea cu spatele și deplasarea autovehiculului din față), precum și pilot automat inteligent sincronizat cu sistemul de navigație și cu sistem de recunoaștere a indicatoarelor rutiere de viteză.

Producătorul Hyundai recomandă cea de-a treia generație a Hyundai i20 atât prin designul revoluționar, gama diversificată de motorizări, cât și prin tehnologiile avansate de siguranță și de conectivitate.

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase