Home » Cultura » Descoperă Acum: SUA creează arme nucleare extrem de puternice. Un asteroid se va apropia de Pâmânt cu câteva zile înainte de Crăciun. Cum se recolta stuful, ”aurul verde” al României

Descoperă Acum: SUA creează arme nucleare extrem de puternice. Un asteroid se va apropia de Pâmânt cu câteva zile înainte de Crăciun. Cum se recolta stuful, ”aurul verde” al României

Autor: Mihaela STOICA 12.02.2017
Războiul Rece nu s-a terminat. Statele Unite ale Americii doresc modernizarea arsenalului de arme nucleare, chiar dacă în 2010 Rusia şi SUA au semnat un nou tratat pentru a reduce arsenalul nuclear.
Toate petele solare au dispărut de pe partea îndreptată spre Pământ, iar consecinţele pot fi dezastruoase.
 
Un asteroid cu diametrul de cinci kilometri se va apropia de Pâmânt cu câteva zile înainte de Crăciun.
 
Cu o întindere de 173.000 de hectare, Delta Dunării este cea mai întinsă zonă compactă de stufăriş din lume, reprezentând totodată un filtru natural pentru apa contaminată, pentru intrarea poluanţilor în Marea Neagră, dar şi un habitat principal pentru numeroase specii de păsări, mamifere şi peşti. Recoltarea stufului are astfel o istorie impresionană în România.
 
Acestea au fost subiectele Descoperă Acum ale săptămânii pe care le puteţi urmări în video de mai sus, iar mai jos puteţi citi materialele integrale: