Home » Cultură » Figurine din filmul „Rudolph, the Red-Nosed Reindeer”, de vânzare pentru 10 milioane de dolari

Figurine din filmul „Rudolph, the Red-Nosed Reindeer”, de vânzare pentru 10 milioane de dolari

Figurine din filmul „Rudolph, the Red-Nosed Reindeer”, de vânzare pentru 10 milioane de dolari
Publicat: 24.12.2017
Două figurine folosite la realizarea clasicului film "Rudolph, the Red-Nosed Reindeer", din 1964, sunt scoase la vânzare online, la preţul de 10 milioane de dolari, informează People.
Cele două păpuşi, un Moş Crăciun şi un ren Rudolph, au fost recondiţionate în 2007 şi sunt scoase la vânzare pe site-ul eBay.

Proprietarul păpuşilor susţine că sunt singurele originale folosite la realizarea acestui film care mai există în prezent. Acesta mai spune că nasul lui Rudolph nu se aprinde şi că transportul este gratis.

MESAJE DE CRĂCIUN. Mesaje, urări, felicitări şi sms-uri pentru familie, pentru prieteni, cei dragi, apropiaţi şi colegi

Licitaţia online se încheie pe 25 decembrie.
 
Filmul „Rudolph, the Red-Nosed Reindeer”, regizat de Larry Roemer, prezintă povestea unui ren neadaptat şi a prietenilor acestuia, care caută un loc unde să fie acceptaţi aşa cum sunt.

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase