Home » Cultură » „Jurassic World: Fallen Kingdom”, pe primul loc în box office-ul nord-american în weekend-ul premierei cu încasări substanţiale

„Jurassic World: Fallen Kingdom”, pe primul loc în box office-ul nord-american în weekend-ul premierei cu încasări substanţiale

„Jurassic World: Fallen Kingdom”, pe primul loc în box office-ul nord-american în weekend-ul premierei cu încasări substanţiale
Publicat: 26.06.2018
Filmul SF "Jurassic World: Un regat în ruină/ Jurassic World: Fallen Kingdom" s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 150 de milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit boxofficemojo.com.

În regia lui J.A. Bayona şi cu Bryce Dallas Howard, Chris Pratt şi Jeff Goldblum în rolurile principale, noul film din franciza „Jurassic World” are acţiunea situată la trei ani de când parcul tematic şi staţiunea de lux Jurassic World au fost distruse de dinozaurii care au scăpat din captivitate. Insula Nubar este acum abandonată de oameni, iar dinozaurii care au supravieţuit sunt acum pe cont propriu în junglă. Când vulcanul adormit de pe insulă dă semne de reactivare, Owen şi Claire lansează o campanie pentru a salva dinozaurii care au mai rămas, potrivit cinemagia.ro.

Filmul de animaţie „Incredibilii 2/ Incredibles 2”, de Brad Bird, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 80,9 milioane de dolari, scrie Mediafax.

Pe poziţia a treia în box office-ul nord-american s-a situat „Ocean’s 8: Jaf cu clasă/ Ocean’s 8”, de Garry Ross, care a avut încasări de 11,7 milioane de dolari de vineri până duminică. Cu o distribuţie exclusiv feminină – Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mindy Kaling şi Rihanna -, producţia Warner Bros. face parte din celebra franciză „Ocean’s”, în care rolul principal era jucat de George Clooney.

Comedia „TAG: Dă-o mai departe/ Tag”, de Jeff Tomsic, s-a situat pe locul al patrulea, cu încasări de 8,2 milioane de dolari. Filmul, în care joacă Jon Hamm şi Jeremy Renner, spune povestea a cinci prieteni din copilărie, care joacă anual, timp de o lună, leapşa, uneori trecând prin momente extrem de bizare.

Filmul cu supereroi „Deadpool 2” ocupă locul al cincilea, cu încasări de 5,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Lungmetrajul din seria Marvel Comics, regizat de David Leitch, îl prezintă pe supereroul cu „gură bogată” Wade/ Deadpool (Ryan Reynolds) în timp ce vrea să formeze o echipă pentru a proteja un tânăr mutant de personajul negativ Cable (Josh Brolin).

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în weekend în cinematografele nord-americane este completat de „Solo: O poveste Star Wars/ Solo: A Star Wars Story”, de Ron Howard (4 milioane de dolari), „Moştenire diabolică/ Hereditary”, de Ari Aster (3,8 milioane de dolari), „Superfly”, de Director X (3,4 milioane de dolari), „Răzbunătorii: Războiul Infinitului/ Avengers: Infinity War”, de Anthony Russo şi Joe Russo (2,5 milioane de dolari), şi „Clubul femeilor dezlănţuite/ Book Club”, de Bill Holderman (920.000 de dolari).

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase