Home » Cultură » „Mission: Impossible. Fallout” pe primul loc în box office-ul nord-american

„Mission: Impossible. Fallout” pe primul loc în box office-ul nord-american

„Mission: Impossible. Fallout” pe primul loc în box office-ul nord-american
Publicat: 01.08.2018
Lungmetrajul de acţiune "Misiune: Imposibilă. Declinul/ Mission: Impossible. Fallout", de Christopher McQuarrie, cu Tom Cruise în rolul principal, s-a situat pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 61,5 milioane de dolari în weekendul premierei, potrivit Reuters.
În cel de-al şaselea film al francizei de succes, Ethan Hunt (Tom Cruise) şi echipa sa (Impossible Mission Force), specializată în spionaj în condiţii extreme, se lansează într-o cursă contra cronometru pentru a recupera plutoniul sustras de o organizaţie teroristă internaţională, scrie Mediafax.
 
Pe poziţia a doua în box office-ul nord-american de weekend se menţine, pentru a doua săptămână consecutiv, musicalul inspirat de piesele trupei ABBA „Mamma Mia! Here We Go Again”, care a avut încasări de 15 milioane de dolari. Continuarea filmului „Mamma Mia!”, regizată de Ol Parker, beneficiază de o distribuţie cu nume mari, precum Cher, Meryl Streep, Amanda Seyfried, Colin Firth şi Pierce Brosnan.
 
Liderul săptămânii trecute, filmul de acţiune „The Equalizer 2”, de Antoine Fuqua, a coborât pe locul al treilea, cu încasări de 14 milioane de dolari de vineri până duminică. Aceasta este prima continuare a unui film în care a acceptat să joace superstarul hollywoodian Denzel Washington, în cariera sa de aproape patru decenii. Washington şi Fuqua nu se află la prima colaborare, cei doi lucrând împreună şi la filmul „Training Day”, care i-a adus actorului o nominalizare la premiile Oscar.
 
Lungmetrajul animat „Hotel Transilvania 3: Monştrii în Vacanţă/ Hotel Transylvania 3: A Monster Vacation”, de Genndy Tartakovsky, a coborât de pe al treilea loc pe al patrulea, cu încasări de 12,3 milioane de dolari. Noua producţie Sony beneficiază de voci celebre, precum cele ale lui Adam Sandler şi Selenei Gomez, şi prezintă familia contelui Dracula în timp ce se află în vacanţă, departe de binecunoscutul ei hotel.
 
Pe poziţia a cincea s-a situat premiera „Haideţi, Tineri Titani, la film!/ Teen Titans Go! To the Movies”, de Aaron Horvath şi Peter Rida Michail, care a avut încasări de 10,5 milioane de dolari. Adaptare a unui serial TV pentru copii, filmul beneficiază de vocile unor vedete precum Nicolas Cage, Kristen Bell, Will Arnett, Tara Strong, James Corden şi Jimmy Kimmel.
 
Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele din America de Nord la sfârşitul săptămânii trecute este completat de „Omul Furnică şi Viespea/ Ant-Man and the Wasp”, de Peyton Reed (8,4 milioane de dolari), „Incredibilii 2/ Incredibles 2”, de Brad Bird (7,1 milioane de dolari), „Jurassic World: Un regat în ruină/ Jurassic World: Fallen Kingdom”, de J.A. Bayona (6,8 milioane de dolari), „Infernul din zgârie-nori/ Skyscraper”, de Rawson Marshall Thurber (5,4 milioane de dolari), şi „Noaptea judecăţii: Începutul/ The First Purge”, de Gerard McMurray (2,2 milioane de dolari).
 

 

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase