Home » Cultură » Descoperă Acum: Efectele negative ale stresului asupra creierului. Încăpere secretă găsită sub o piramidă celebră din Mexic. Un copil a fost purtat în pântec de două mame

Descoperă Acum: Efectele negative ale stresului asupra creierului. Încăpere secretă găsită sub o piramidă celebră din Mexic. Un copil a fost purtat în pântec de două mame

Publicat: 03.11.2018
Efectele stresului asupra creierului sunt mult mai puternice decât s-a crezut anterior, ducând la reducerea abilităţilor cognitive şi la scăderea volumului acestuia.
La începutul anului 2019, misiunea New Horizons a NASA va explora cel mai îndepărtat obiect vizitat vreodată de o navă spaţială. 
 
Un tunel secret şi o cavitate au fost descoperite sub o piramidă străveche din Mexic, putând fi utilizate pentru ritualurile „infernului”. 
 
În urma realizării unui audit, investigatorii federali din SUA au precizat că după 60 de ani de explorări spaţiale, NASA ar putea face o treabă mai bună în urmărirea propriei istorii deoarece a pierdut mai multe artefacte valoroase.
 
Pentru prima dată, două mame au purtat acelaşi copil în pântec, fiecare în faze diferite ale dezvoltării embrionului şi fetusului. 
 
Acestea au fost subiectele Descoperă Acum ale săptămânii pe care le puteţi urmări în video de mai sus, iar mai jos puteţi citi articolele pe larg:
 
 
Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase