Home » Cultură » Descopera Acum: În acest stat persoanele sub 100 de ani nu vor mai putea fuma. Ruşii dintr-un oraş, asediaţi de 53 de urşi. Europarlamentarii susţin folosirea marijuanei în scop medicinal

Descopera Acum: În acest stat persoanele sub 100 de ani nu vor mai putea fuma. Ruşii dintr-un oraş, asediaţi de 53 de urşi. Europarlamentarii susţin folosirea marijuanei în scop medicinal

Publicat: 17.02.2019
Un stat vrea să interzică ţigările, cel puţin pentru persoanele sub 100 de ani, pentru a „menţine oamenii sănătoşi şi vii”.
Gândirea optimistă a mamelor şi atitudinea că lucrurile se pot schimba cu ajutorul propriilor acţiuni poate ajuta la dezvoltarea aptitudinilor copiilor pentru ştiinţă şi matematică.
 
Medaliile pentru Jocurile Olimpice din 2020, de la Tokyo, vor fi realizate din metale reciclate.
 
Un număr de 52 de urş polari înfometaţi au ocupat o aşezare muncitorească din arhipelagul rusesc Novaya Zemlyamai, situat în Oceanul Arctic.
 
Europarlamentarii au adoptat o rezoluţie pentru utilizarea canabisului în scopuri medicale, cerând  statele membre să facă o distincţie clară între cannabisul medicinal şi alte utilizări ale acestei plante.
 
Acestea au fost subiectele Descoperă Acum din perioada 11 – 15 februarie 2019 pe care le puteţi vedea în video de mai sus, iar mai jos puteţi citi articolele pe larg:

 

Mihaela STOICA
Mihaela STOICA
Mihaela Stoica a fost redactor-șef Descopera.ro între februarie 2015 - decembrie 2021, iar în prezent este colaborator al site-ului. Absolventă de Istorie, a fost mai întâi profesor. A intrat în presa online în 2006, la agenţia NewsIn. A lucrat apoi în redacţiile Adevărul şi Gândul, ... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase