Home » D-Guest » Marius Tucă Show – ediție specială ”Războiul din Ucraina” pe gandul.ro

Marius Tucă Show – ediție specială ”Războiul din Ucraina” pe gandul.ro

Marius Tucă Show – ediție specială ”Războiul din Ucraina” pe gandul.ro
Marius Tucă Show începe marți, 15 martie de la ora 18.00
Publicat: 14.03.2022

Marius Tucă Show începe marți, 15 martie de la ora 18.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială. Victor Ponta, fostul premier al României vine să analizeze criza economică pe care o are România de înfruntat ca urmare a războiului din Ucraina, penuria alimentelor de bază generată de blocarea exporturilor din Ucraina și Rusia, întreruperea lanțurilor de distribuție sau lipsa materiilor prime, explozia prețurilor carburanților, gazelor și a energiei electrice, deficitele structural și problemele cu care se vor confrunta firmele mici și mijlocii.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!”

„Omenirea trebuie să termine războaiele pentru că altfel războaiele vor termina omenirea.” – John F. Kennedy.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm