Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe marți, 5 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe marți, 5 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe marți, 5 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială
Cine pe cine? Care pe care? Ce se va alege de Ucraina? Dar de Rusia?
Publicat: 04.04.2022

Jocuri de putere. Negocieri cu dus și-ntors. Școală de propagandă și adevărate lecții de PR. Analistul politic Bogdan Teodorescu face o radiografie a lumii de astăzi, prinsă între umbra războiului tradițional și nebănuitele mecanisme ale războiului informațional. Cine pe cine? Care pe care? Ce se va alege de Ucraina? Dar de Rusia?

Ce fac politicienii noștri când întreaga scenă politică internațională este în fierbere? Se mai ceartă puțin pe putere. Demisia lui Florin Cîțu de la șefia PNL, Iohannis și PSD-ul, furtunoasa coaliție din Guvern – rămân aceleași eterne spețe cu care România se tot războiește.

Află totul despre războiul din Ucraina doar la Marius Tucă Show pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Țineți aproape!”

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm