Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe joi, 7 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe joi, 7 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială

Marius Tucă Show începe joi, 7 aprilie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro cu o nouă ediție specială
O emisiune-retrospectivă despre evoluția și transformările politicianului Traian Băsescu
Publicat: 07.04.2022

O ediție de colecţie, din 2004, avându-l invitat pe Traian Băsescu, pe vremea când se pregătea să candideze pentru primul său mandat la funcția de președinte al României.

O emisiune-retrospectivă despre evoluția și transformările politicianul Traian Băsescu, începând din anul 1997 până în 2004.

A trecut prin mai multe mandate de ministru al Transporturilor.  Candidatura la Primăria Capitalei i-a deschis apetitul pentru cea mai înaltă funcție în stat. Cea de președinte. Și a avut două mandate.

A fost huidut, aplaudat și contestat. Unii au văzut în el un adevărat personaj și om politic, alții un mare rău pentru România. Veșnic în gardă, Băsescu a mers pe rețeta președintelui-jucător. Nu știm însă dacă acest lucru i-a adus succesul sau, mai degrabă, eșecul în politică. Cel mai important: le-a promis românilor că vor trăi bine. Ghinion!

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm