Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe joi, 9 iunie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe joi, 9 iunie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Publicat: 08.06.2022
Marius Tucă Show începe joi, 9 iunie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Dacă este joi este Ion Cristoiu. La Marius Tucă. Și, Slavă Domnului, dacă România nu duce lipsă de ceva, nu duce lipsă de subiecte. De întâmplări. De situații tragico-comice.

Așa că avem a discuta de la războiul ruso-ucrainean până la controversele și scenariile iscate pe tema noilor legi ale securității. Apropo de războaie și de legi noi la vremuri noi, a pierdut România războiul economic? Ce urmează?

Rămâneți aproape pentru că e nebunie curată! O discuție cu de toate – numai bună de gustat, de analizat și de comentat – așa cum v-au obișnuit de fiecare dată, Marius Tucă și Ion Cristoiu.

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm