Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe miercuri, 15 iunie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe miercuri, 15 iunie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe miercuri, 15 iunie, de la ora 20.00, live pe gandul.ro
Publicat: 14.06.2022

50 de ani împliniţi de la debutul în actorie. Crede cu ardoare că „nimic nu este întâmplător şi că lucrurile sunt aşezate de Dumnezeu cu un scop anume.”

Manuela Hărăbor, una dintre cele mai frumoase şi talentate actriţe din România vorbește la Marius Tucă despre transformarea lumii de astăzi, aflată mereu la granița dintre (încă) o pandemie și un război, despre roluri și rolul vieții, despre bucurii și resemnări, despre iertare, despre împlinirea de a fi mamă, dar mai ales despre puterea credinței.

Manuela Hărăbor face parte din echipa filmului  „Rondul de noapte”, care va putea fi văzut în cinematografe din 17 iunie. Rolul care a consacrat-o a fost cel din 1987, al Siminei din  „Pădureanca”, dar debutul și l-a făcut, la doar patru ani, în filmul pentru copii  „Veronica”.

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm