Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe marți, 19 iulie, de la ora 20.00, pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe marți, 19 iulie, de la ora 20.00, pe gandul.ro

Marius Tucă Show începe marți, 19 iulie, de la ora 20.00, pe gandul.ro
Publicat: 18.07.2022

Jurnalistul Cornel Nistorescu analizează, prin prisma experienței sale, mișcările de trupe de pe scena politicii românești, dar și dimensiunile tragice pe care le capătă, mai mult cu fiecare zi, războiul din Ucraina.

Cât de departe este, după cinci luni de război, mult dorita pace? Ce anume va duce la prăbușirea regimului Putin și cum influențează crizele politice din UK și din Italia conflictul ruso-ucrainean?

România devine mai vizibilă pe plan extern, dar, paradoxal, mai nepăsătoare la nevoile cetățenilor săi? Are guvernul Ciucă un plan adevărat pentru redresarea economiei? Care sunt valențele și scenariile lumii de astăzi după o pandemie mereu între alte valuri și un război care pare să nu aibă sfârșit?

O nouă ediție pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul.

Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm