Home » D-Guest » Marius Tucă Show începe miercuri, 17 august, de la ora 20.00, live pe gândul.ro

Marius Tucă Show începe miercuri, 17 august, de la ora 20.00, live pe gândul.ro

Marius Tucă Show începe miercuri, 17 august, de la ora 20.00, live pe gândul.ro
Publicat: 16.08.2022

În prima parte a emisiunii, psihiatrul Gabriel Diaconu face, împreună cu Marius Tucă, o analiză completă și complexă a lumii în care trăim.

O lume nebună, nebună, nebună, în care lucrurile se întâmplă cu o viteză de nestăpânit, cu breaking news-uri pe bandă rulantă și fake news-uri care dau și mai mult contur unei lumi greu de controlat, dar ușor de manipulat.

Care este, în anul de grație 2022 – cu o lume care baleiază între valuri pandemice, războaie și amenințări nucleare – barometrul pentru sănătatea psihică a românilor și nu numai? Cât de scump plătim prețul reconstruirii și reașezării puterilor pe harta lumii?

În partea a doua a emisiunii, publicistul Ion Cristoiu va intra în direct din Anglia relatând în stilul său atât de personal ce vede în jurul său, cum e lumea pe care o vizitează în aceste zile.

O nouă ediţie Marius Tucă Show doar pe mariustuca.ro, miscareaderezistenta.ro, pe paginile de Facebook Marius Tucă – https://www.facebook.com/mariustuca.ro – și Gândul și pe canalul de YouTube Gândul. Tineți aproape!

Tags:
Redactia Descopera.ro
Redactia Descopera.ro
Descopera.ro este un portal de stiinta, tehnologie, natura si calatorii care isi propune sa fie cel mai mare site de popularizare a stiintelor si de cultura generala din Romania. Sub sloganul E LUMEA TA!, DESCOPERA.RO aduce zilnic ultimele stiri din cele mai fascinante domenii stiintifice, investigh... citește mai mult
Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase
Iți recomandăm