Home » D:News » Lenjeria intima care ajuta la pierderea kilogramelor in plus

Lenjeria intima care ajuta la pierderea kilogramelor in plus

Lenjeria intima care ajuta la pierderea kilogramelor in plus
Publicat: 17.03.2008
O firma japoneza a prezentat un chilot barbatesc ce permite pierderea centimetrilor in plus din talie si reducerea tesutului adipos de pe abdomen fara niciun fel de efort, informeaza AFP.

In ultimii trei ani, firma Wacoal a vandut in Japonia 7,2 milioane de exemplare ale versiunii feminine a acestui articol de vestimentatie. Chilotul care ii ajuta pe barbati sa-si pastreze o talie zvelta a fost realizat dupa ce un studiu a scos la iveala faptul ca 95% dintre cei cu varsta cuprinsa intre 30 si 40 de ani, locuind in mediul urban, sunt nelinistiti mai ales din cauza aspectului abdomenului. Si, potrivit aceluiasi studiu, doar 47% dintre angajatii din mediul urban fac eforturi pentru a-si mentine sau reduce talia.

Wacoal este de parere ca produsul lor este unul ideal: ajuta la reducerea taliei in timpul mersului. Stramt la nivelul coapselor si in partea inferioara a feselor, chilotul obliga la mentinerea unei tinute drepte in timpul mersului, astfel incat muschii abdominali lucreaza intens, potrivit firmei.

"Este un concept inedit, permitand obtinerea unei bune forme fizice doar prin purtarea lenjeriei, care transforma mersul in exercitiu fizic", a indicat Yoshikata Tsukamoto, presedinte al Wacoal.
In ciuda unei alimentatii mai degraba sanatoase, Japonia nu a fost scutita de obezitate. Aproximativ 20 de milioane din cei 127 de milioane de japonezi sufera de sindromul metabolic, ce corespunde unui exces de tesut adipos in zona taliei si a abdomenului, potrivit statisticilor oficiale.
In Japonia, salariatii si oamenii de afaceri participa frecvent la serate intre colegi sau iau masa cu clientii in restaurante, unde consuma multe aperitive acompaniate de alcool.

Sursa: MEDIAFAX

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase