Home » D:News » Creaturi bizare apar tot mai des in Rusia

Creaturi bizare apar tot mai des in Rusia

Creaturi bizare apar tot mai des in Rusia
Publicat: 10.11.2008
Mai multe animale necunoscute au fost descoperite si prezentate presei si oamenilor de stiinta rusi in urma cu doar cateva zile, in orasul Chelyabinsk din Rusia. Creaturile nu seamana cu nimic cunoscut si au starnit interesul biologilor dar si teama locuitorilor neobisnuiti cu astfel de aparitii.

Vietatile nu au fost descoperite in salbaticie, asa cum poate era de asteptat, ci la periferia orasului, in fundatia abandonata a unei case din Chelyabinsk. Oamenii de stiinta s-au declarat socati atata vreme cat singurele vietati asemanatoare celor descoperite in Rusia, trilobitii, se presupune ca au disparut in urma cu 250 de milioane de ani, in timpul Marii Extinctii a vietii din Permian.
Trilobitii reprezinta cel mai cunoscut grup animal din preistorie, dupa cel al dinozaurilor. Pana in prezent au fost identificate peste 17.000 de specii de trilobiti, niciuna, insa, mai noua de acum 250 de milioane de ani. Savantii rusi sustin ca au nevoie de teste preliminare inainte de a-si putea exprima opinia cu privire la natura animalelor descoperite.

Sursa: Pravda

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase