Home » D:News » Misterul pianului din padure uimeste politia americana

Misterul pianului din padure uimeste politia americana

Misterul pianului din padure uimeste politia americana
Publicat: 27.11.2008
Politistii anmericani din Harwich, Massachusetts, se confrunta, probabil, cu cel mai ciudat caz inregistrat vreodata in in acest stat. In mijlocul unei paduri, acestia au descoperit un pian aflat in perfecta stare de functionare iar proprietarul acestuia, pur si simplu, nu exista, anunta CNN.

Descoperit de o turista, pianul Baldwin Acrosonic, modelul 987, este intact si, dupa primele teste, perfect acordat si pregatit pentru o eventuala folosire. Mai mult, instrumentul al carui numar de serie este 733746 era astfel asezat ca si cum cineva tocmai se pregatea sa cante.

Mai mult, pianul a fost descoperit la capatul unui drum forestier, in apropierea unui pod, fara ca vreo urma sa indice modul in care acesta a ajuns in mijlocul rezervatiei. A fost nevoie de 12 politisti pentru a putea ridica pianul intr-o camioneta, sugerand faptul ca transportul acestuia a necesitat cel putin 10 persoane. Desi politia locala din Harwich a demarat o ancheta pentru a-l identifica pe proprietarul pianului, se pare ca acesta nu locuieste in Massachusetts. Politistii au cerut ajutorul omologilor lor din alte state pentru a reusi sa afle daca pianul a fost furat sau daca proprietarul acestuia a fost cel care l-a purtat in mijlocul padurii.

Sursa:CNN

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase