Home » D:News » Descopera lanseaza GreenBlog

Descopera lanseaza GreenBlog

Descopera lanseaza GreenBlog
Publicat: 02.04.2009
Pentru ca in ultima perioada de vreme tema ecologiei si a salvarii resurselor Pamantului a luat amploare atingand cote nemaintalnite pana in prezent si pentru ca oamenii acestei minunate planete si-au dat seama ca efortul constructiv al fiecaruia dintre noi conteaza, Descopera.ro a decis ca subiectul merita tratat cu mai mult respect si in amanunt, dincolo de formatul restrictiv al unor stiri sau articole.

Prin urmare, Descopera.ro lanseaza GreenBlog.ro, in cadrul caruia vom trata la zi si in detaliu subiecte, teme si actiuni legate de ecologie si de arta, sa-i spunem asa, conservarii Pamantului. Si daca multe dintre daunele deja produse nu mai pot fi reparate, exista lucruri care pot fi inca prevenite. Nu putem da timpul inapoi, dar putem privi inainite.
Intr-o masura mai mica sau mai mare, fiecare dintre noi se face vinovat de cate o crima impotriva naturii. Pentru a afla care este aportul tau, completeaza quiz-ul propus de noi, iar daca rezultatele obtinute te-au pus pe ganduri, citeste si comenteaza pe GreenBlog.ro, pentru a incepe sa schimbi ceva. Ne propunem sa tratam impreuna problemele deja existente si sa analizam solutiile menite sa ofere, nu un viitor mai bun, ci un Viitor, generatiilor urmatoare. Intra in fiecare zi pe GreenBlog.ro si afla ce mai fac semenii tai din lumea intreaga pentru un Pamant mai verde!

Noi le spunem verde-n fata! Viziteaza GreenBlog.ro!

Afla cate crime ai comis in 2008!

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase