Home » D:News » Un OZN a salvat Terra de la disparitie?

Un OZN a salvat Terra de la disparitie?

Un OZN a salvat Terra de la disparitie?
Publicat: 28.05.2009
Nu este scenariul unui film SF de la Hollywood ci pura realitate, sustine dr. Yuri Labvin, presedintele Fundatiei Tunguska. Acesta a afirmat ca misterioasa explozie din 1908, care a avut loc in Tunguska, s-a produs datorita unei nave spatiale extraterestre care s-a ciocnit intentionat cu un meteorit urias pentru a salva Pamantul de la pieire.

Rezultatul impactului a fost ceea ce azi denumim fenomenul Tunguska, o intamplare care nu a putut fi explicata pe deplin nici pana in ziua de astazi. La 30 iunie 1908, o explozie uriasa, cu o forta estimata la 15 megatone, a culcat la pamant peste 80 de milioane de copaci si a pustiit o suprafata de aproximativ 160 de kilometri patrati. Cercetarile ulterioare au demonstrat un fapt socant, acela ca nu a existat niciun crater care sa sustina teoria impactului cu un meteorit. Cei mai multi oameni de stiinta au sustinut ca fenomenul a fost produs de explozia unui corp celest chiar inainte de prabusirea acestuia pe suprafata terestra, ipoteza care a ramas singura explicatie plauzibila a incidentului. La fata locului, cercetatorii rusi au identificat mai multe cristale minuscule, prezenta acestora neputand fi explicata pana astazi.

Yuri Labvin este convins insa ca fragmentele de cristal reprezinta ramasitele unui tablou de comanda aflat pe nava extraterestra care s-a ciocnit intentionat cu corpul ceresc pentru a salva Pamantul. „Nu exista pe Terra o tehnologie care sa ne permita realizarea unor astfel de cristale. De altfel, am descoperit in Tunguska silicat de fier intr-o forma care nu poate fi reprodusa pe Pamant. Astfel de materiale pot fi produse doar in spatiu”, concluzioneaza cercetatorul rus.

Sursa:Fox News

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase