Home » D:News » O fetita a murit strangulata de sarpele de companie al familiei

O fetita a murit strangulata de sarpele de companie al familiei

O fetita a murit strangulata de sarpele de companie al familiei
Publicat: 03.07.2009
Conform declaratiei autoritatilor din Oxford, Florida, o fetita in varsta de doi ani a fost strangulata miercuri de pitonul birmanez lung de 2,5 metri al familiei sale.

Shaunia Hare era deja decedata atunci cand un echipaj medical a sosit, la ora 10:00, la domiciliul acesteia, sustine locotenentul Bobby Caruthers de la Biroul de Serifi din regiunea Sumter.

Charles Jason Darnell, posesorul sarpelui si concubinul mamei Shauniei, sustine ca a descoperit in dimineata zilei de miercuri absenta sarpelui din terariu si s-a dus imediat in camera fetitei, unde a gasit-o pe aceasta sub sarpe, cu urme de muscaturi la nivelui capului, a mai adaugat Caruthers.

Darnell, in varsta de 32 de ani, a declarat ca a injunghiat reptila pana cand a reusit sa scoata copilul de sub ea, dupa care a sunat la 911. “Copilul este mort! Sarpele nostru a evadat peste noapte, s-a dus in camera copilului si l-a strangulat pana a murit!”, ar fi sunat apelul alarmat al barbatului la Urgente.

Autoritatile au luat sarpele – unul dintr cei doi ai familiei –  din casa miercuri dupa-amiaza, l-au pus intr-un sac si l-au depozitat intr-o cusca de caine, in timp ce se mai afla inca in viata. Darnell nu avea permis pentru a-l detine, ceea ce reprezinta o contraventie, insa barbatul nu a fost acuzat de moartea fetitei de doi ani. Cu toate acestea, anchetatorii cerceteaza conditiile in care copilul era tratat, pentru a verifica daca nu cumva a fost neglijat sau daca vreo lege a fost incalcata.

Sursa: MSNBC

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase