Home » D:News » Sfaturi practice pentru a cei blocati in aeroporturi

Sfaturi practice pentru a cei blocati in aeroporturi

Sfaturi practice pentru a cei blocati in aeroporturi
Publicat: 21.07.2009
Practica de a dormi in aeroport a devenit una atat de raspandita printre turistii de orice varsta incat site-ul internet www.sleepinginairports.net (fondat in 1996 de Donna McSherry, un fost agent de turism canadian), unde sunt adunate toate comentariile celor care au fost pusi in aceasta situatie, a realizat chiar si un top.

Turistii sunt din ce in ce mai exigenti. Si intrucat de multe ori se gasesc in situatia de a ramane blocati intr-un aeroport, din cauza unor intarzieri ale curselor si pierderii legaturilor, nu exista alta solutie decat sa doarma acolo. In topul realizat de site (“The guide to sleep in the airport”) pe locul 1 se afla aeroportul din Singapore: “Te simti mai bine decat acasa”, spune Josh; urmeaza Seul Incheon, (“ar putea fi considerat o destinatie in sine, atat este de frumos”) si Amsterdam (“angajatii sunt cu adevarat draguti: te sfatuiesc unde poti dormi mai comod”).

La antipozi, in schimb, Charles De Gaulle din Paris:”Vrei senzatii tari? Atunci petrece aici o noapte”. Tot in “topul rusinii” se gaseste si Fiumicino din Roma: «E un frig ingrozitor. Luminile sunt prea intense chiar si pe timpul noptii si sa gasesti o banca libera este aproape imposibil”, scrie un internaut. Nici JFK-ul din New York nu scapa “netaxat”: “cel mai murdar pe care l-am vazut vreodata”, comenteaza cineva, in timp ce aeroportul din Moscova este comparat de-a dreptul cu “o pestera”.

Sursa: Corriere della Sera

CITESTE SI:

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase