Home » D:News » Cum scapi de un hipopotam furios ?

Cum scapi de un hipopotam furios ?

Cum scapi de un hipopotam furios ?
Publicat: 25.08.2009
Nu exista nimic care sa-l infurie mai mult pe un hipopotam decat faptul de a fi intrerupt de la masa. Un paznic de vanatoare de la un Parc National din Uganda a aflat acest lucru pe pielea sa, odata cu transpunerea urgenta in realitate a zicalei “Fuga-i rusinoasa, dar sanatoasa “.

Paznicul rezervatiei a dat intamplator peste un hipopotam care pastea pe malul unui rau. Animalul iritat si speriat in egala masura de aparitia inopinata a omului, a atacat fara niciun avertisment. Inarmat doar cu un aparat de emisie-receptie, paznicul Parcului National Murchinson Falls, a reusit sa-si salveze viata fugind din toate puterile pentru a scapa de periculosul animal. Aceasta in conditiile in care un hipopotam  greu de trei tone a fost documentat anterior alergand mai repede decat Usain Bolt, cel mai rapid om al planetei.

Hipopotamul este unul dintre cele mai agresive animale din intreaga lume, fiind responsabil de cele mai multe atacuri impotriva oamenilor, in Africa. Falcile sale sunt extrem de puternice, fiind capabile sa reteze in doua un crocodil lung de 3 metri. Hipopotamii ataca frecvent atat oameni, cat si barcile care le incalca teritoriul.

Sursa : Daily Mail

 

CITESTE SI :

Urmărește DESCOPERĂ.ro pe
Google News și Google Showcase